Pai, se aduna si ei unde ii rost de f*tut. Si chiar nu le pasa ca scot un ban cand ii de f*tut ceva nou. :p
Problema este ca pe unii ii mai apuca si cheful de joaca si cu cit pitipoanca are mai multa putere de a folosi jocul devine mai incitant.
Atunci cand o fata arata bine si se imbraca in roz de te ustura ochii poate sa fie si mama pitzipoancelor, k toti barbatii sunt dupa p***a ei, poate ea sa fie si proasta facuta gramada, chiar nu mai conteaza, pentru ca asa sunt barbatii, vor sa se mandreasca cu o gagica "buna" asta pana in momentu in care deschide gura
Cum zici tu, dar eu sincer in cazu meu prefer o fata normala, adica cu capu pe umeri si care sa foloseasca macar un pic creierul cel are, cu care pot avea si o conversatie cu care sa pot si iesi fara sami fie rusine de machiaju ei strident si de prostia ei direct proportionala cu cantitatea de fard ce o foloseste,,, deci nu trebuie sa vrei o fata doar ca sa o **** pentru ca nu tot se rezuma la asta Peace Man
Stii care este ironia? ca nici unu nu recunoaste... din proprie experienta
am pus odata un pariu cu o prietena ca daca ma imbrac astfel si ies pe strada asa si ma machez strident toti vor fi cu ochii pe mine, pe strada asa s-a intamplat, apoi am fost la un bar iar in bar a venit un tip la mine si mi-a spus ca ar vrea sa discutam un pic, peste jumatate de ora a venit altu si mi-a spus ca sunt f frumoasa evident k i-am respins nu am pus botu la ei
evident nu e genul meu, dar o facusem k ma contraziceam cu o prietena, ea spusese ca pitzi nu au bafta la baieti
Da dar cum am si zis mai sus nu toti baieti fac parte din specia gibonilor in calduri
Da corect, te cred ca iti doresti o fata cu care ai ce discuta draguta sunt si baieti ca tine sunt, ce-i drept mai putini, dar ma refeream ca sunt f multi care nu ar recunoaste acest lucru "mie pitzipoance? niciodata" si in gand "da da daaaa"
Asa sunt majoritatea pentru ca pentru ei totul se rezuma la sex dar nu-i asa ii cea mai mare tampenie asta, sunt multe alte lucruri cu care te poti simti bine cu o fata nu doar in pat, dar asta ii parerea mea personala si fac pariu ca se va gasi vreunu care sa dea comentari tampite
Aceeasi curiozitate o am si eu.ei nu-si dau seama ca alea nu sunt fete adevarate, mai degraba niste papusi esuate.
Nu cred ca trebuie sa generalizezi.ce se mediatizeaza si o parte da prefera sa aiba pe una care o poate **** cand i se scoala lui, eu le numesc curve pentru ca ele stau pentru situatia materiala, sunt sigur ca o sa gasesti o gramada de baieti care vor o fata care sa nu fie materialista si care sa ii iubeasca pentru ceea ce sunt, care se bucura mai mult cand primescc o floare si se simt iubite decat atunci cand primesc bijuterii si se simt folosite si multe alte exemple; ca fata sau ca baiat daca vrei sa iti gasesti pe cineva alaturi de care sa fii fericit/a trebuie sa ai rabdare sa cunosti persoana respectiva fara sa te arunci daca stii unde sa cauti si ai rabdare cu siguranta va veni persoana potrivita si crede-ma ca sunt enorm de multi baieti care nu cauta pitipoace...bye bye
Tare intrebarea mai aureola faza ii ca si pe mine ma amuza chiar daca sunt baiat dar mno cum exista pitzipoancele trebuia sa apara si genu masculin in specia asta noua adica giboni in calduri care daca vad o tipa ametitza machiata in ultimu hal si care mai arata si putin din bulane si nu stiu ce hopa toti gramada, vorba ta "ca mustele la **** " chiar daca sunt folositi sau nu nu le pasa pentru ca ei au pitipoanca langa ei...
Ametita * scuze de eroare