Mda, uite de-asta imi plac mie oamenii informati. De ce se asociaza... uite ca sa fiu foarte rautacios cred ca inainte lumea nu se ungea nici macar cu ulei, si probabil frenul se rupea mai repede, evident cele subtiri se rup si acum la un moment dat. Si atunci s-a asociat asta cu asa zisa dezvirginare masculina. In plus, la dracu, daca femeilor li se rupe ceva, sa li se rupa si barbatilor fiindca d-aia. Adica ce, lor sa nu li se rupa nimic?
E o mentalitate, o chestie invechita. La fel cum multi inteleg religia ca prin secolul 16, asa e si cu frenul asta saracul.
Problema cu frenul e ca intr-adevar e o regiune tare sensibila, unii si-o taie in mod intentionat pentru a micsora sensibilitatea penisului.
Eu n-am avut niciodata probleme cu el, nu ma tine, nu ma doare, cand eram insa mai mic si se vehicula povestea asta am incercat sa mi-l rup singur )) tragand tare de preput in jos, ca daca prin sex n-a vrut... In fine cand m-am informat mai bine mi-a trecut.
Deci pe langa apetenta pentru conceptii invechite apare si dezinformarea. Desi... google e pentru toti. Si e moca )
AlexiaIordache întreabă: