Mda. Cred mai mult ca sigur ca are pe alta. Insa daca nu e asa atunci nu il mai interesezi . Ceva se intampla cu el, da daca vezi ca te evita, lasa-l si tu in pace si daca tine la tine tot el se intoarce.
Ce sa zic.cred ca are pe altcineva(cam 70%sanse)sau poate aici l-ai surprins cu sms acela, ori s-a suparat pe tine pentru sms acela sau, ce stiu ce, poate ati mai avut certuri(cam 30%sanse) sfatul meu:incearca sa-l uiti...si eu am trecut prin asemenea intamplari.si acum ma bucur ca am avut capul pe umeri.Bafta...daca te-am ajutat plz o funda! mersi :*
Buna, din ce am citit eu cred ca tu i-ai cam facut toate mofturile si s-a cam plictisit de tine, si cred ca el in acel moment a inceput sa nu te mai supote si prin simplu fapt ca il stresai foarte mult! asa ca lasa-l in pace deoarece dragoste cu forta nu se poate! eventual ai putea sa ii trimiti un mesaj care sa il puna pe ganduri.adica sa ii spui ca tu nu o sa il mai deranjezi, ca l-ai uitat si ca fiecare sa isi vada de viata lui.si ma gandesc ca nu o sa ii vina sa creada ca tu i-ai scris asa ceva deoarece mna gandesc ca era deja obisnuit cu romane de dragoste zi de zi din partea ta! mult succes simona!
Sigur tipu ala nu tea iubit sincer! Dai pace ignora-l! Gasesteti pe altcineva... Si daca are ceva sentimente pentru tine sigur se va intorce el la tine