| Cristina788 a întrebat:

De ce se comporta atat de rece cu mine? Sunt cu un baiat de 2 luni si chiar am inceput sa tin foarte mult la el, dar de la o vreme incoace nu ma mai sunat nu a mai dat niciun semn de viata. Eu i-am trimis mesaj si i-am zis: Sa sti ca am aflat ca umbli cu o alta fata, si de-asta nu ma mai bagi in seama (dar i-am zis asa de vrajeala sa vad ce zice)... La care el m-a intrebat cine mi-a zis? si eu i-am zis ca niste prieteni de-ai lui. La care el a zis: bine atunci, sa ramai cu prietenii tai si mi-a inchis tel in nas (asta s-a intamplat aseara).
Astazi era pe mess si l-am bagat in seama, la care el a zis ca nu are ce discuta cu mine ca daca-l mai dernajez imi da ignore, la care a iesit de pe mess (sau probabil ca mi-a dat ignore). Incerc sa-l sun si nici macar la tel nu imi raspunde.
Credeti ca si-a gasit pe altcineva? eu m-am interesat de la niste prieteni daca el si-a gasit pe cineva si majoritatea spun ca nu. Oare s-a suparat din cauza ca eu cred in prietenii mei si nu in el?

4 răspunsuri:
| ßέßέ a răspuns:

Mda. Cred mai mult ca sigur ca are pe alta. Insa daca nu e asa atunci nu il mai interesezi straight face. Ceva se intampla cu el, da daca vezi ca te evita, lasa-l si tu in pace si daca tine la tine tot el se intoarce.

| Adryano_4588 a răspuns:

Ce sa zic.cred ca are pe altcineva(cam 70%sanse)sau poate aici l-ai surprins cu sms acela, ori s-a suparat pe tine pentru sms acela sau, ce stiu ce, poate ati mai avut certuri(cam 30%sanse) sfatul meu:incearca sa-l uiti...si eu am trecut prin asemenea intamplari.si acum ma bucur ca am avut capul pe umeri.Bafta...daca te-am ajutat plz o funda! mersi :*

| simona89 a răspuns:

Buna, din ce am citit eu cred ca tu i-ai cam facut toate mofturile si s-a cam plictisit de tine, si cred ca el in acel moment a inceput sa nu te mai supote si prin simplu fapt ca il stresai foarte mult! asa ca lasa-l in pace deoarece dragoste cu forta nu se poate! eventual ai putea sa ii trimiti un mesaj care sa il puna pe ganduri.adica sa ii spui ca tu nu o sa il mai deranjezi, ca l-ai uitat si ca fiecare sa isi vada de viata lui.si ma gandesc ca nu o sa ii vina sa creada ca tu i-ai scris asa ceva deoarece mna gandesc ca era deja obisnuit cu romane de dragoste zi de zi din partea ta! mult succes simona!

| Flavia_8770 a răspuns:

Sigur tipu ala nu tea iubit sincer! Dai pace ignora-l! Gasesteti pe altcineva... Si daca are ceva sentimente pentru tine sigur se va intorce el la tine