Pai cred ca esti liber sa adopti un copil in conditiile in care legea iti permite.nu stiu sigur care sunt aceste conditii, banuiesc ca trebuie sa ai domiciliu stabil, un salariu bun, etc.eu sincer, as vrea sa adopt un copil.
Ca sa scape de cainii vagabonzi, unii cred ca ar trebui sa-i ia oamenii in grija lor. Cred ca de acest lucru trebuie sa se ocupe primariile si din fondurile pe care le au sa creeze adaposturi pentru caini, sa-i sterilizeze si sa-i ingrijeasca si daca unii oameni vor sa ia in ingrijire asemenea animale, pot s-o faca.
Infiierea unui copil insa necesita o investitie sufleteasca mare si nu toti oamenii sunt in stare sa faca acest lucru, fie ca nu au suflet, fie ca nu-si doresc responsabilitati de lunga durata.
Sunte terifiata de mamele care-si ucid pruncii sau ii maltrateaza. Daca esti sarac nu ai ce sa-i dai de mancare copilului tau, adu-l pe lume si da-l in grija unitatilor de ocrotire care pot sa-i ingrijeasca si pot sa le asigure cele necesare unei dezvoltari normale, dar nu-i omori.
Din cauza lipsei de responsabilitate a intretinerii relatiilor sexuale fara mijloace de protectie se ajunge in situatia aceasta ca raman gravide fete ori femei care se gandesc doar la distractia de moment si nu si la consecintele unui asemenea act.
De regula campanii pentru adoptarea copiilor nu se fac, pe considerentul ca, o familie care vrea sa infiieze un copil, merge si-l cauta pe acela care le place si sunt convinsa ca nu doresc sa infiieze orice copil ci, doar pe cel in care pot investi sentimente pentru ca acest lucru creaza responsabilitati a la long care nu pot fi realizate fata de orice persoana ci, numai fata de una pe care esti in stare s-o si iubesti.
Ptr ca un copil nu musca oamenii pe strada. asta cred ca vor ei sa zica... sti ce rezulta din ceea ce intrebi tu? ca oamenii care isi paresesc bebelusii nu sunt decat niste caini ar trebui impuscati si cainii fara stapan la fel o zi buna in continuare
E mai usor sa cresti cainele altuia decat copilul altuia
un copil inseamna o responsabilitate uriasa la care nu toti fac fata.sau nu sunt pregatiti.si cred ca toti vrem sa ne crestem proprii copii nu pe ai altora.nu?
De prosti ce sunt, nu se gandesc si ei la un suflet nevinovat, mai bine se gandesc la un caine care de bine de rau mai priemste o bucata de paine pe strada, da la copii ca poate nu au ce manca sau parintii sunt nevoiti sa i dea pe stazi ca nu au ce sa le dea sa manance nu se gandesc... oameni ''cu, capul pe umeri'''