| Ofiintă a întrebat:

De ce se intampla mereu asa:
Imi place nu ma place, nici macar nu-i pasa ca exist dupa toate convorbirile noastrecrying cateodata simt ca nu mai rezist, as vrea sa-l uit dar nu pot, mereu se afla in gandurile mele.Nimeni nu m-a facut sa sufar in halul asta! Nu mai vreau sa ma indragostesc daca nu am sanse la persoana respectiva.

Si ma place dar eu nu-l plac., in acest caz i-am spus sincer cea ce simt pentru el deoarece consider ca asa este bine.
Primul caz ma omoara, niciodata nu e bine, ma indragostesc greu dar cand ma indragostesc tin cu adevarat la acea persoana si nu pot sa fiu nepasatoare!
Astept sfaturi, pareri, experiente!
Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Bun venit in lumea mea!laughing
Stiu cu e! Imi placea tareeee mult de un baiat, il vedeam cel mai "perfect" dar din contra! A fost si este cel mai NESIMTIT baiat pe care l-am cunoscut vreodata! Am plans dupa el si etc pana cand am cunoscut un baiat(cu care sunt acumlove struck )Si crede-ma nu se merita sa suferi dupa cineva care nu-i pasa de tine! Tu nu-l mai baga in seama si dupa aceea se va intoarce singur la tine!winking asa se intampla mereu!
Succes!happy

5 răspunsuri:
| Cristina45 a răspuns:

Si eu am patit la fel, chiar mia palcut sincer de un baiat dar el nu m-a placut, si apoi i-am dat o sansa unui baiat de care nu imi placea si cu timpu m-am indragostit nebuneste del :X:X cu care sunt si acum, la inceput ziceam ce e si cu uratu asta si acuuum il adoooor :X:X:, deciii nu dramatiza totul ai sa vezi ca o sa intalnesti si uh pe cineva care sa te faca fericita, deci te-as sfatui sai dai o sansa unui baiat pe care momentan nu-l placi poate cine stie in timp o sa il placi daca nu te desparti elegant del el, oricum sper ca ti-am fost de folos si iti urez multa baftawinking

| drogh a răspuns:

Fiecăruia i s-a întâmplat acelaşi lucru. Să se îndrăgostească şi să realizeze ce greşeală a făcut. Cel mai bine ar fi să laşi deoparte lacrimile fiindcă nu se merită atâta timp cât băiatul e nepăsător şi nici nu ştie de existenţa ta uneori. Fii ambiţioasă, puternică şi încrezătoare pentru a trece peste situaţii mai dificile. Nu fi moale, o să ai de pierdut. Viaţa e lungă dacă ştii s-o păstrezi şi în orice zi poţi să găseşti persoana potrivită pentru tine. Nu te baza pe una acum dacă ştii că nu poate să fie aleasa. Evită suferinţa şi gândeşte-te la lucruri distractive, care să-ţi umple inima de bucurie.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Un elefant...se legana, pe o panza de paianjen..doi elefanti, se leganau, pe o alta panza de paianjen.

| amalia025 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. Tin minte cat de geloasa eram cand se dadea la alte fete si cat de furiasa eram ca el nu imi dadea atentie. Pentru mine era perfect el nu stiu ce credea... Dar nu ai ce face, nu iti poti impune iubirea. Incearca sa te refugiezi in lucruri interesante, sa te faca sa nu te mai gandesti la el mereu. Dar va veni unmoment cand iti vei gasi sufletul pereche si el v-a fii doar o amintire din trecut. Multa Bafta!

| GLu a răspuns:

Cel mai bine ii dai o sansa celei de-a doua situatie, pana te "calmezi"...parerea mea. Bafta!