| gingergirl1 a întrebat:

De ce se intampla mereu asa?! Mai demult mi-a placut tare mult de un baiat! Buunn...eu il placeam,el isi batea joc, eu plangeam...el radea! Pana cand m-am saturat si mi-am gasit pe altcineva!love struck Acum el ma vrea inapoi! x(
Ce sa fac in situatia asta?!
Eu si prietenul meu nu stam in aceeasi zona a tariilaughing iar baiatul despre care va vorbeam, sta la cateva strazi distanta!laughing
Repet! Ce sa fac in situatia asta?! Pe cine sa aleg?sad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ma uimesti!
Ti-ai gasit in sfarsit linistea,esti cu un baiat care tine la tine si tu intrebi pe care sa-l alegi?
Nu are nici o importanta ca prietenul tau e putin mai departe,ajunge ca exista,ca te simti iubita,alintata,rasfatata,stapana pe inima lui!
Cel pentru care plangeai n-are decat sa locuiasca si usa in usa cu tine,daca si-a batut joc de sentimentele tale pentru el,tu de ce ai tine cont de sentimentele lui,acum?!?
Exista un echilibru in viata,draga mea,ceea ce dai,primesti,viata nu ramane niciodata datoare,fiecaruia ce i se cuvine.
Intotdeauna ne dorim mai mult, intotdeauna vrem ceea ce nu putem avea, vezi-ti de relatia ta frumoasa si nu privi inapoi, poate ti-a ajuns cat ai plans!
Ignora-l si fa in asa fel incat alegerile pe care le faci sa nu-ti aduca lacrimi in ochi, ci numai zambet pe buze!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ignora-l,nu te mai intoarce la el, ramai cu actualul

| ApaMineralaPlata a răspuns:

Pe baiatul cu care esti acum, deoarece baiatul cu care vroiai tu sa fi si isi batea joc de tine o va face incontinuare deoarece asa sunt baietii ca el gandes-te bine, nu merita sa-ti bati joc de baiatul care acum te iubeste si te vrea langa el si sa-l lasi pentru un baiat care odata nu te-a pretuit cu adevarat! Bafta! happy

| GabiArian22 a răspuns:

Pastreaza-ti iubitul daca nu a fost capabil sa te iubeasca atunci de ce ar face-o acum? Nu are rost sa iti lasi iubitul pentru un... nici nu stiu cum sa ii zic... sper ca si u esti de aceeasi parere si aveai nevoie doar de o confirmare

| DarkTheory a răspuns:

Daca ai vazut ca si-o batut joc de tine, de ce fetele mereu sunt atrase de cei care isi bat joc de ele si nu de cei care ii iubesc cu adevarat? ....gaseste tu raspunsul aici! numai bine!

| dyk3yy a răspuns (pentru DarkTheory):

Bine zis DarkTheory

| Azµre a răspuns:

Pe cel de lângă tine! Nu e mai simplu!

| Dariusuu a răspuns:

Ce faci?

Îl ignori draga mea.

Nu ai nevoie de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca alegi lacrimi si comportament neadecvat, cel de la cateva strazi. Atat de mult te respecti?! Succes.

| simonafrumoasa a răspuns:

Fa cum crezi si lasa-l sa te castige dar nu-i calca pe mandaria de baiat.si ascultai inma.

| maryus83 a răspuns:

Tu il placeai, el isi batea joc.ti-ai gasit pe altcineva mergi mai departe.probabil ca te vrea inapoi doar pentru ca nu mai esti a lui, dar cand te vei impaca situatia va fi ca inainte. daca un baiat nu te face fericita nu are rost sa fi intr-o relatie cu el