| Andreea_2629 a întrebat:

De ce se intampla sa nu ne placa/atraga baietii care se tin dupa noi, iar dupa cei care tanjim nu ne prea acorda importanta?sad chiar nu am inteles niciodata asta. excluzand faptul ca ne atrag ceea ce nu putem avea, caci baiatul de care imi place vorbea cu mine, insa acum deloc si nu inteleg de ce. nu l-am suparat deloc. daca are imporanta, am 19 ani.

Răspuns Câştigător
| Puf a răspuns:

Mereu m-am intrebat acelasi lucru, mereu suntem atrasi de persoanele care pur si simplu nu ne pot iubi si ratam iubiri carenear putea face fericiti cu adevarat. Poate ca e adevarat ceea ce se spune"+ cu - se atrag" De multe ori patim sa intalnim persoane cu un caracter de`a dreptul minunat, cu o mentalitate care sa ne placa cu adevarat insa nu-i considerat destul de frumosi, sau nu au acel ceva care sa ne atraga ...si visam la aceea persoana care nu l-am atras niciodata,care nu e totusi persoana la care am visat si totusi e persoana pe care o visam mereu. In loc sa-i dam o sansa baiatului care ne iubeste cu adevarat,care ne-ar accepta exact asa cum suntem si care ne-ar iubi mereu tanjim dupa iubirea cuiva pentru care ne schimbam mereu, ca sa fim perfecti pentru el ca sa putem atrage macar o privire din partea lui, tanjim dupa cel care nici macar nu ne observa... Trist!sad

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e viata asta nesimtita nu vezi ca nici eu nu am sanse sa am parte de o relatie serioasa pentru ca o sa ma angajez pe tir si aia o sa ma insele asta e, sufar eu dar o sa ma obisnuiesc cu timpul. Viata nu e corecta doar face pe plac celor care fac rau si manevre si cei buni au parte de esec in orice moment.

| Jack a răspuns:

Pentru ca atunci cand un baiat ti se ofera pe tava nu are farmec tongue!

| porto89 a răspuns:

Maria faptul ca la 14 ani nu ai avut inca prieten observ ca esti extrem de dezamagita si suparata! mi-e scarba de generatiile astea si de pustanii astia I don't want to see generatia 87-90 inteleg mai bine ce aberez eu aici kiss

| Borgir a răspuns:

Ca sa vedeti si voi cum este sentimentul!devildevildevildevildevildevil

| ThePinkPanther a răspuns:

Exact asta mi se intampla si mie mereu! Desi am doar 14 ani si nu am avut pana acum niciun prieten, mi-a placut de cativa baieti care nici macar nu se uitau la mine si nici nu erau baieti intocmai ok. Bad boys big grin Iar cei care ma plac nu imi plac mie decat ca prieteni, dar nimic mai mult. Este foarte frustrant. Este ca un lant ce nu se mai termina niciodata sad