anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se marita femeile?

Răspuns Câştigător
| Anutzzzaaa a răspuns:

De obicei pentru ca cred ca cel care ii este alaturi este alesul ei... dar din pacate in majoritatea cazurilor acestea se inseala... sad divortand. Si Se marita pentru ca Iubesc(sau din interes)!

26 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ca sa punem noi intrebari pe TPU.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

happy

| DdDiX a răspuns:

De ce mai multe ori, de proaste. Deoarece cred in cuvantul ala nenorocit „te iubesc". Nu se gandesc ca dupa cateva partide de sex, bondarul v-a zbura pe alta floare, alta floare si tot asa.
Pentru ca ele cred ca dominand un barbat in pat inainte de casatorie, il vor domina si dupa.
Pentru ca sunt femei si sunt slabe. Pentru ca intotdeauna au avut, au si vor avea incredere in acele fiinte care de cele mai multe ori le fac sa sufere.

| anonim_4396 explică (pentru DdDiX):

Cam asa e, e mai bine singur atunci? cred ca da, din moment ce a fi intr.o relatie nu.ti aduce decat suferinta

| DdDiX a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici singur nu e bine. Totusi, sunt momente in care iti vei dori sa ai pe cineva alaturi (mai ales atunci cand iti este rau). Deci...nu stiu sa iti spun cum este mai bine.

| iubesc a răspuns:

Pentru a intemeia o familie, sa se simta in siguranta, protejate si iubite.

| Wøodenpints a răspuns:

Să fie sigure că gherțoiul n-o să le lase cu ea în soare peste 20j de ani când o să se facă cât o vacă.
De cele mai multe ori, după 20j de ani gherțoiul ori le lasă pentru alta mai tânără, ori i-o trage alteia mai tinere ori se apucă de băutură și nu prea îi mai pasă de existență ei.
Sau probabil că se mărită pentru căasta le spune societatea să facă și așa au ele impresia că ar trebui să-și trăiască viața.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Ghertoiul? laughing) alone e cel mai bine in cazul asta happy

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i vorba de alone sau nu alone. Asta ține de preferințe și chef. Dar gtestul de a-ți pune o tinichea pe deget să ai siguranță în cuplu mi se pare imbecil.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Asa e

| Kasia a răspuns:

Din dorinta de a umple un gol in viata lor si de a bifa inca o etapa pe care trebuie sa o parcurga in viata(pe langa a avea copii, o slujb etc.)

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Pai,poate fiindca acesta este un legamant pana la moarte si respect fata de persoana iubita....Fiindca daca nu ai fii casatorit poate iubita/iubitul s-ar duce sa faca prostioare si cu altii si asa s-ar "imperechea" toti cu toti.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Pentru ca barbatii se insoara, sau tu la ce te referi?

| anonim_4396 explică (pentru PrintesaGumitaa):

Motivul care le fac sa.si doareasca sa ajungA la altar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu! laughing laughing

| Dragonfly6 a răspuns:

Ca sa fie mai interesanta viata. straight face

| Dlkee a răspuns:

Pentru a-si intemeia o familie, o casa, si pentru a nu ramane singure, femeile au nevoie de iubire.

| comsacodrut a răspuns:

Pentru ca isi doresc o familie

| andreea9701 a răspuns:

Pentru a fi fericite

| CristyBv a răspuns:

Aceasta nu este o intrebare la care sa ai un raspuns concret. Femeile nu se marita de dragul de a se marita si nici barbatii, aceasta a fost randuiala oamenilor de mii de ani, si inca se respecta. Casatoria = Formarea unei familii impreuna cu persoana iubita. Sper ca ne-am inteles in ce costa treaba aste. Succes!

| Oanaaaa1 a răspuns:

Ca după o zi de muncă grea, când se întorc acasă şi închid uşa să aibă cui să spună o vorbă. Nu să se lovească de tăcere şi singurătate.

| Maxxy79 a răspuns:

Cel mai probabil pentru ca au nevoie de cineva care sa le protejeze si sa le ofere afectiune.

| BulletFMV a răspuns:

Isi odresc o familiestraight face. Un partener care sa le ofere afectiune pe tot parcursul vietii.un copil pe care sa il creasca. pentru a avea un viitor! Cine naiba ar vrea sa moara singur?

| Myhaytza2131 a răspuns:

Isi doresc o familie sau sunt gravide cu altele si sa scape se marita