Posibil ca lui sa-i fi convenit sa vorbeasca cu tine doar prin mesaje,iar tu cerandu-i mai mult l-ai pus intr-o situatie care nu i-a convenit.
Dupa parerea mea ai facut foarte bine ca i-ai spus,a fost piatra de incercare a "prieteniei" voastre si,drept dovada,prietenia asta s-a incheiat,el nu vrea o amica,el vroia doar sms-uri fara alte apropieri sau deschideri.
Te asigur ca nu e ranit deloc,efectiv nu-i pasa, doua luni sunt destul timp, in care macar de curiozitate tot te-ar fi deranjat.
Macar cu un sms!
Asa ca, nu te mai preocupa de el, nu ti-a fost prieten.
Pai daca te-ai certat cum vrei sa se poarte? frumos? cere-ti scuze live, nu prin mesaje, roaga-l sa va intalniti!
In general baietilor nu le plac fetele isterice sau care par asa.Sunt sigur ca el e timid si cu siguranta daca faceai tu primul pas sa mergi la el vorbea si isi dadea drumu usor usor.Suna-l direct si vorbeste cu el! Succes si sa ne spui ce ai facut!
Eu cred ca l-a deranjat adevarul. Stai linistita..iti poti face prieteni adevarati nu doar tovaras de telefon. Tu i-ai spus ce te deranjeaza, ceea ce este normal intr-o prietenie. Lui nu i-a pasat..si ncii dupa 2 luni nu-i pasa inca. Treci peste