Femeia ideala trebuie sa aiba fund mare?! Pff! Eu nu m-as uita la una cu basanau' mare nici daca imi sta in genunchi.
Ma rog, acum faci sa ma intreb de ce sunt singur. Sa inteleg ca lumea conspira impotriva mea, nu e nicidecum o chestiune de a nu indeplini un ideal fizic.
Unde se promoveaza standardele astea?
Ca sunt cel putin 20-30 de ani de cand nu se mai promoveaza asa ceva.
Nu se ia in calcul reclama la chimicalele de umflat muschi, ori clinicile de estetica, care au nevoie de pitipoance fara creier, sa le umfle sanii si fundul, cu implanturi siliconate.
Pana si in cinematografie s-au schimbat drastic standardele, mergand mai mult pe imaginea "omului normal", dar cu talent nativ, decat pe frumuseti false si fara talent.
Se numește selecție sexuala și mereu a fost la fel, nu exista standarde, exista studii științifice care demonstrează ce anume atrage sexul opus,și știm multe,partea creierului unde se face selecția este la fel ca acum un milion de ani, pisica nu alege orice motan, doar ala care arata bine și îți arată dominația, și bărbatul frumos îți arată forță, au încredere în ei, ambiție, sunt sociabili
Fiindca pe baiat il excita ceea ce vede la o fata, iar pe fata o excita ceea ce aude, simte. Daca nu macar sa aiba parte de bani de la el.
Sa fim seriosi toti stim cum arata o femeie frumoasa si buna nu o poti compara cu o femeie normala
RRSecularHumanist întreabă: