| pantofipantofi a întrebat:

De ce se spune ca prezervativele durex sunt cele mai bune? fostul meu prieten folosea love plus, si a luat odata durex, primul prezervativ folosit prima data cu el, poc s-a spart straight face asa bune sunt?

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu am folosit Durex vreun an şi apoi nişte prezervative marcă americană pe care le luam gratis de la un ONG şi niciodată nu s-a spart.
În schimb, Love Plus mie mi se par MICI!
Pot să stau şi-n cap că nu mă încape niciunulhee hee!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Se spune ca sunt bune pentru ca au parte de cea mai mare promovare. Ca si red bull de exemplu, mai sunt n tipuri de energizante dar, datorita promovarii excesive lumea ajunge sa spuna ca cel mai bun energizat e red bull, in cazul asta cel mai bun prezervativ durex. Dar dupa cum vezi se pare ca nu toate sunt chiar asa bune.Bafta!

| Pacala a răspuns:

Amy90, angelutza nu se referea la prezervativele care o excita cel mai tare, ci la prezervativele care sunt mai sigure. Angelutza, eu folosesc Love Plus de ...multi ani, si nu s-a spart nici unul pana acum. Durex am mai folosit cand nu aveam incotro, si mai bine de 50% s-au spart, deci nu mai risc. Fostul tau prieten stia ce sa foloseasca. happy A, si la Durex mai este un fel de prezervative "cu efect electrizant". Fereste-te de ele.

| Miauti a răspuns:

Pai daca te uiti exista multe tipuri de prezervative; extrasafe, pentru senzatie, cu gust de fructe, pentru iritatie...
Dar problema este la mine sau la alti de ce nu se rupe, pai iti spun eu. Prietenul tau e asa de obsedat de sex incat uita ca o partida de sex se pleaca de la "usor"
Se mai stie ca mai se pune pe langa prezervativ si lexativ (uni folosesc chestia asta) Si pe langa prezervativele de la noi mai exista afara niste prezervative atat pe masura penisului cat si forma lui.

| Amy90 a răspuns:

Buna,

Prezervativele cele mai bune nu sunt neaparat durex sunt cele cu care te simti tu bine si in care se simte partenerul tau bine. Incearca toate tipurile si vezi care te excita cel mai tare.winking

| alonet a răspuns:

Cu toti stim cat de daunatoare e coca cola, dar la cata reclama baga in el, il bei ca apa plata!

| Adolescentul a răspuns:

Buna, incearca farawinking poate e mai bine ce atata prezervativ plus durex care or mai fii! Sa spart pentru ca asa a fost sa fie asa a fost prelucrat din fabrica!

| Snow a răspuns:

Nu conteaza marca. Conteaza sa stii cum sa le folosesti.Prezervativele se pot rupe oricum nu conteaza ca este durex sau love. Bafta

| pacalici a răspuns:

Da s-a spart ca nu stie sa-l foloseasca ca daca nu esti uda si el da mai pe langa normal ca se rupe.

| lifeistough a răspuns:

Pentru ca Durex sunt liderul mondial-adica sunt cele mai vandute!

| danutz9100 a răspuns:

Daca nu stiti ce e un ras laughing...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erau expirate laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum il aplici

| marian59 a răspuns:

Sunt un rahat.am luat durex extra safe nu am bagat aer in el si a facut poc acum 5 minutestraight face