| gingergirl1 a întrebat:

De ce se trece de la "prietenie"la ura asa de usor doar pentru un baiat? Am nevoie de ajutor,poate cineva a mai fost intr-o situatie asemanatoare! Prietenul cel mai bun al varului meu s-a mutat de curand in cartier! Si in sfarsit,m-am imprietenit cu el,vorbim bla,bla,bla! Si o colega a spus la toata lumea ca eu sunt cu baiatul respectiv! (ca sa le faca in ciuda unor fete pe care nu le suport,si care cica il plac) Si baiatul acesta cand a aflat nu s-a suparat!
Dar partea proasta e ca ele(fetele care il plac,si care nu ma suporta) acum ma vorbesc la toate colturile si se uita ciudat la mine! De exemplu mi-a spus o colega ca le-a auzit ce vorbeau despre mine"Frate,cum poate sa fie x cu y?"y-fiind eu,si ca ar fi cu mine doar ca sa isi bata joc! In fine,eu inainte eram buna prietena cu ele! ieseam afara, vorbeam la scoala si etc si acum...nici nu mai vor sa ma vada! Nu inteleg,s-au suparat ca ce? Ele nu au vorbit niciodata cu el si au pretentie sa le placa! adica,mai demult o colega a fost cu un baiat de care mi-a placut! Ok,am acceptat situatia!winking
Deci, ce ar trebui sa fac? A mai fost cineva in situatia mea? happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Nu înțeleg de ce asculți acele persoane superficiale care vor doar să te rănească și mai deasupra și plini de invidie.
Lasă-i să vorbească cât vor.

Mă înțelegi ce spun?

| MetalHead04 a răspuns:

Da,asa sunt toti prietenii nu-ti face griji. Ignora-i..sunt niste scarbe.

| BadResonance a răspuns:

Nu le baga in seama. De ce iti pasa de ce spun nerusinatele alea? Spun lucrurile astea urae pentru ca le e ciuda. devil) Ar trebui sa te doara in cot de ce spun alea. happy Stiu cum sa ai niste barfitoare care nu te suporta. Eu am patit-o pentru ca invat bine si normal ca erau geloase. Dar acuma am ajuns sa fim bune prietene.
Nu le baga in seama caci vazand ca nu-ti pasa vor inceta. Ele continua sa faca asta pentru ca vad ca te ranesc.
Bafta!happy

| veveritacafenie a răspuns:

Pai tie nu ar trebui sa iti pese de parerea altora daca vrei sa fi cu acel baiat ar trebui sa te doara la 3 metri in spate de parerea lor nu mai pune la suflet tot ce se spune, lumea e rea si barfitoare si + ca daca o sa fi cu acel baiat o sa le dai sigur peste nas acelor fete si sigur vor fi geloase si vorbesc urat la adresa ta deoarece sunt geloase pe ce ai tu si ele nu au tonguehee hee) sper ca ti-am fost de folos big grinwinking :*
funda? big grin laughing