Frate nu e interesant ce iti zic dar este adevarul pur. Te doare ciocanul.Nu sufletul.Nu inima.Astea te dor numai daca vrei tuh ca te oftici+)
Nas ce raspuns ai dat si tu. E normal ca nu iubesti cu un organ, am spus doar expresia si voi sa o comentati Dupa ce ca te dai destept, apoi zici o perla : suflet = creier ) si tocmai tu cautai contradictorii la iubire = inima! Suflet=Spirit
Sufletul nu are legatura cu trupul...
cand iubesti iubesti din suflet, adica,, din toata inima''=,, din tot sufletul''
astea,, iubesc din toata inima'' si,, ma doare sufletul'' sunt metafore.sunt cuvinte folosite cu sens figurat
sentimentele nu se pot descrie foarte bineele se simt
parerea mea
Suflet? nu prea exista, iubit din inima? din cate stiam inima era un organ, nu am auzit ca un organ sa poate iubi. poate peste cateva generatii o sa se iubeasca din ficat. Te desparti te doare sufletu? nu. te doare creieru ca ai fost prost si ai pierdut ceva important pentru tine.Suflet=creier.
Titi, n-am incercat sa ma dau destept, e doar o parere proprie pe care am incercat sa o relatez intr-o fraza cat mai mica.Asta e parerea mea proprie suflet=creier.nu prea cred in faza cu suflet/spirit, ci in starile provocate de creier care pot fi comparate cu "sufletul". acum serios ipotetic vorbind. ca sufletul ar exista, ce este? unde este? btw, un mic off topic.cum fac sa primesc mail de notificare cand se continua o discutie unde am oferit si eu un "raspuns"?
Pai atunci cand suferi ti se schimba si comportamentul si uneori cand te doare foarte mult ti se poate citi acest lucru pe fata. Iar atunci cand iubesti esti fericit si esti mereu cu zambetul pe buze.
Anonima17191 întreabă: