| Badescu_Victor_1997 a întrebat:

De ce sexul este interzis copiilor sub 18 ani? Asta chiar nu inteleg

18 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Unde scrie că e interzis? Că nu e tocmai legal, în anumite situații, e altă poveste. Și pe bună dreptate.

| Holiday a răspuns:

Nu e chiar "interzis", pe de o parte in Romania te poti casatori legal de la 16 ani, in anumite conditii, pe de alta parte daca ai mai putin de 18 ani si declari public ca ai facut sex nu incepe nimeni urmarirea penala impotriva ta, nici macar amenda nu iei.

| Felys a răspuns:

Pentru ca atunci sunt organele sexuale dezvoltate complet, fetele risca sarcini care le-ar face rau si baietii nu sunt apți pentru a devenii parinti responsabili

| Alcyon a răspuns:

Fiindca se considera ca daca ai sub 18 ani, nu esti suficient de matur sa-ti asumi consecintele unui act sexual: posibila sarcina sau boli cu transmitere sexuala.

Răspuns utilizator avertizat
| drogh a răspuns:

Pentru că, deoarece, fiindcă nedezvoltare a mentalităţii şi a corpului.

| Pool77 a răspuns:

Pentru ca la varsta nu constetiezi riscurile unui act sexual.Majoritatea fac niste greseli banale fata ramane insarcinata, vietile ambilor copiilor e distrusa, cu avortul iar nu e bine ca "omori un copil" iar daca il lasi sa se nasca nu ai din ce il intretine si cam gata e viata ambilor. Plus ca posibil ca nici sa nu fi dezvoltat de tot.Grija mare, si cum s-a mai zis si jos nu e ilegal doar daca unul dintre parteneri are peste 18 si celalt sub se numeste pedofilie.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Pool77):

Bati campii :"Pedofil este acea persoană care suferă de pedofilie. Pedofilia este o tulburare psihologică în care un adult sau un adolescent spre faza finală a vârstei adoleșcentine experimentează o preferință sexuală pentru copii de vârste prepubescente" Se pare ca nu cunosti termenul prepubescent?

| Salontanul a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Bine dar nu trebuia sa-l jignesti. "Bati campii" este o jignire. Puteai sa-i spui ca nu-i vorba de pedofilie ci de relatii interzise cu minori. Diferenta nu-i prea mare. Doar si copilul este un minor. Ideea este ca acel minor prepubescent (prepuberal este termenul mai uzitat) nu are inca organele sexuale dezvoltate.

| Pool77 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Crezi ca acum le iau-n parte? Tot acolo e ce am zis si eu laughing

Doar daca pentru tine abuzul asupra unui baietas sau a unei fetite de 7-9 ani poate fi comparata sexul facut cu una de 16-18 ani. Daca asta e parerea ta atunci chiar nu mai avem ce discuta. Parerea mea.

Ma/Tu prea te dai Sherlock pe aici. Daca sa zicem eu avand 16 ani fac sex cu o fata de 19 si mama sau tata depune plangere la politie ce se zice acolo? Nu tot pedofilie e? Apropo stiu ca a fi pedofil e acel lucru cand un barbat de 18+ intretine relatii sexuale cu un minor acesta fiind -18, insa cel mai intalnit e la cei sub 10 ani din cate stiu.

Nu ma dau in nici un fel.Eu ma dau de asa natura incat intotdeauna incerc sa nu induc in eroare prin raspunsurile mele. Nimic mai mult.

Am inteles, atunci nu ma mai tot seca pe aici-incolo, caci tot corecta era si afirmatia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca avortul nu e misto la 14 ani si nici nasterea la 15, de-aia.

| BogdanSVPetc a răspuns:

Nu e chiar interzis, e interzis doar pentru baieti, la fete e legal daca se casatoresc cu un adult si...
Sper ca am fost util, funda?

| CiocolataCuOreo a răspuns:

Pentru ca adultii ne-au facut pe noi. Nu copii ne-au facut. Fundita? big grin

| Hiken a răspuns:

Daca te bagi intr-un boschete si fetita isi tine gura nu mai e interzis, iti spun eu. laughing)