Violeta,nu e frumos sa jignești oamenii daca nu ești de acord cu ceea ce spun.
Fii bun atunci si spune-i astuia cu topicul sa nu mai jigneasca femeile si sa generalizeze inutil!
Tu vezi numai ce-ti convine, pe sarite, dar jignirile crase din topic de ce nu-ti sar in ochi?
De aia mulți barbati apelează la prostituate.
Părerea mea, este că nu de aia.
Relația duce la căsătorie, care duce la copii. De aia.
Sexul nu se face doar in relatie, doar ca femeile nu au o problema in a gasi partener de sex, iar acest gen de barbati care ajung in situatia asta nu sunt genul timizi ci sunt genul care au curaj si experienta sa abordeze fete, de aceea nu au nevoie de o relatie pentru sex.
Nu e neapărat o gândire eronată și nu toate femeile au gândirea așa.
Unele femei sunt mai orgolioase și au mândria lor, adică nu se culca cu oricine și oricând.
Altele in schimb prefera o viață sexuală mai diversa.
Părerea mea e că relațiile sexuale trebuie sa fie și în afara unei relații.Adica până când se căsătoresc atât femeile și bărbații trebuie sa aibă o viață sexuală cat mai activă și diversa.
E greu sa ți faci o relație.
Ideia că sexul se face doar în relație, este implementată de femei neinformate, nedocumentate.
Majoritatea femeilor moderne și documentate sunt de acord că sexul se face și în afara relației.
Depinde ce înțelegem prin relație.
Relație nu înseamnă căsătorie.
Relație=prietenie
Relație= conviețuire sub același acoperiș= dragoste și sex.
Așa că fii curajos, trăiește împreună cu cineva de sex opus și dacă merge bine, urmează căsătoria!
Pentru ca inca mai exista cupluri.
Pe vremuri era nevoie sa existe cupluri si casatorie ca sa se poata stii al cui este fiecare copil. Daca sotia ar fi facut sex si cu alt barbat, in cazul in care ar fi ramas insarcinata, s-ar fi pierdut posibilitatea de a se sti al cui este copilul respectiv.
Asa era inainte atunci cand nu existau (sau nu aveau oamenii acces la) metode contraceptive sau teste de paternitate.
In ziua de astazi nu foloseste la nimic sa existe cupluri.
Contrar a ceea ce ar spune altii, ideea de cuplu se bazeaza pe posesivitate.
Poti iubi un om si poti face sex cu el fara sa formezi un cuplu, dar nu poti forma un cuplu fara sa fii posesiv.
Daca nu ar mai fi existat cuplurile in societate atunci lucrul asta nu ar fi impiedicat cu nimic prezenta iubirii si a sexului. Dimpotriva, oamenii ar fi fost mai autentici in relatii. Nu ar mai fi facut diverse lucruri doar din obligatie sau din obisnuinta. Le-ar fi facut din bucurie sau din compasiune, sau, daca nu ar fi simtit sa le faca atunci nu le-ar mai fi facut.
Cunosc persoane care fac sex fara sa fie intr-o relatie de cuplu. Este vorba despre o prietenie intre doua persoane care fac si sex. Cei doi nu se potrivesc din alte puncte de vedere si, din cauza asta, nu vor sa formeze si oficial un cuplu si raman prieteni cu beneficii.
Problema cu acest tip de prietenie este ca cei doi stau impreuna pana cand vreunul dintre ei gaseste pe altcineva mai potrivit. In momentul in care celalalt si-a gasit pe cineva mai bun pentru el esti nevoit sa dispari din peisaj. Or fi si exceptii, dar, de obicei, legatura dintre cei doi se cam duce de tot pe apa sambetei.
Daca, in schimb, ramai prieten cu cineva fara sa faci sex sunt sanse incomparabil mai mari sa ramaneti prieteni si dupa ce vreunul dintre voi se cupleaza cu altcineva.
Eu, daca sunt constienta ca nu m-as potrivi cu cineva pentru o relatie de cuplu, dar imi place acel om ca prieten atunci as vrea sa pastrez legatura cu el si dupa ce vreunul dintre noi s-ar cupla cu altcineva. De-asta as prefera sa nu fac sex cu el.
Iar, daca nu imi place omul atunci oricum nu as vrea sa fac sex cu el.
KatiMe27 întreabă: