| FilosofulDepresiv2022 a întrebat:

De ce societatea in care traim este obsedata de ideea de iubire? Nu putem accepta odata ca iubirea e doar un impuls biologic si nimic mai mult?

Răspuns Câştigător
| Jany123Jane a răspuns:

Nu stiu, si eu ma gandeam. De ce trebuie sa fim cu cineva, sa ne dorim binele persoanei respective, sa suferim cand sufera si persoana respectiva. E o fuga de singuratate. Sa nu fim singuri. Nu stiu, eu nu prea am iubit.

18 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Eu iubesc [CONFIDENTIAL]. Este clar acest aspect?

| DonEduardo a răspuns:

Asta e complet fals. Problema e ca nu se concentreaza pe asta. Se concentreaza doar pe bani si atata tot. Poti sa fii cel maI bun om la suflet din lume, ca atata timp cat nu produci chestii materiale, esti un nimeni. Ups, stai, oricum esti un nimeni. Oamenilor nu le pasa decat de ce produci material, nimic mai mult.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru DonEduardo):

Nu e vorba de situatie materiala, e vorba de aspectul fizic mai intai, de-aia am spus ca iubirea este un impuls biologic!

| CassiusAlexander a răspuns:

N-aș zice că e doar un impuls biologic, ăla e sexul. Iubirea e altceva.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru CassiusAlexander):

Si in iubire e un impuls biologic, ca fara atractie fizica(minima cel putin)nu exista iubire!

| suncadegusticel a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Si daca ii zici impuls biologic si nu iubire care e diferenta? Suna mai smecher?

| suncadegusticel a răspuns:

Plictisitor sa gandesti asa.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru suncadegusticel):

Realitatea nu e mereu "cool".

Realitatea e ca singuratatea te distruge psihic.

Nu si daca stii cum sa-ti petreci timpul! Asta si plus ca eu sunt introvertit, deci nu am treaba!

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Cum sa crezi ca poti rezista in singuratate?

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru ForeverAlone97):

Cum crezi ca reusesc unii? Tu cum reusesti de exemplu?

Toata lumea e introvertita extrovertii sunt rari Vorbesti asa ca ai 15 ani si crezi ca le stii pe toate o sa vezi mai incolo care e realitatea

Am 18 ani! Extrovertitii sunt cei mai desi, eu asa vad treaba! Sau ambivertii sunt cei mai desi, dar introvertit in viata asta am cunoscut doar unul, in afara de mine! Unul urat daca nu-si poate gasi pe cineva, ce sa faca? Se sinucide? Nu, isi accepta situatia si merge mai departe!

Normal ca nu cunosti introveritit daca esti introvertit si introvertesti toata ziua

Unul urat daca nu-si poate gasi pe cineva, ce sa faca? Se sinucide? Nu, isi accepta situatia si merge mai departe!

Face cont pe TPU si se plange aici toata ziua sunt o gramada de din astia nici unul fericit

M-am plans eu?

Inca nu ai de ce sa te plangi ca esti copil

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Eu am viciile mele. Tigari, alcool si vizite la solar.