Si eu am facut asta intr o relatie,pentru ca nu avem incredere in ea,credeam ca ma va insela,nesigurante,frica,omul este un animal fricos,suntem cea mai fricoasa specie de pe pamant,nu vezi si cu corona,e ok sa fii preventiv dar nu paranoic,plus ca femeile sunt geloase unele pe altele, am amice care iti barfesc amicele, e amuzant dar prostesc, adica de ce sa fii invidios pe x ca e frumoasa, daca e bv ei, e invidia asta aiurea si lipsa încrederii
Serios? De ce sa fim ipocriți, nici uneia nu i-ar conveni a soții lor sa stea de vorbă, sa danseze sau flirteze cu alte femei.Asa functionam noi ca oameni.
Se numeste gelozie si este generata de frustrarea planului secund ocupat in favoarea unora mai aratoase, mai inteligente, mai afectoase, poate mai feminine, dar si de lipsa atentiei primita de la partener.
Nu toate se comporta asa. Daca ai incredere in sotul tau nu este normal sa te porti asa ca pana la urma urmei, socializeaza decat. Cele care fac asta sunt foarte geloase, nu au incredere in partener sau se simt inferioare din punct de vedere fizic.Barbatilor le place putina gelozie la femei cum si noua ne place la randul nostru dar daca se exagereaza deja devii posesiv si nu e bine.