| aditzy:) a întrebat:

De ce spui ca iubesti pe cineva si peste un timp il iubesti pe altu? e o iluzie sau o minciuna?

Răspuns Câştigător
| puricel a răspuns:

Este un conflist cu sinea ta.
de multe ori ai senzatia ca iubesti 2 persoane simultan si iti ridici multe semne de intrebare.
rezolvarea acestei probleme este timpul.
si nu iti face probleme. daca tu ai fost cel mintit, atunci asteapta sa se calmeze apele. atunci vor aparea cartile pe fata.
take care! happy

11 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Pentru ca nu e iubire. E cel mult o simpatie de moment pana apare ceva mai bun.

| Anileda a răspuns:

Pentru ca a fost un capriciu! Poate nu a iubit indeajuns persoana respectiva.

| puricel a răspuns:

Conflict* te rog sa ma scuzi.

| Razvan a răspuns:

Dragoste superficialawinkingDe fapt nu il iubesti nici pe unul si nici pe altul ci esti indragostit de sentimentul de iubirebig grin

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pentru ca multi incurca atractia si indragosteala cu iubirea adevarata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pote sa fie iluzie daca persoana care iti zice, in momentul in care iti zice chiar simte ceva asemanator...sau poate fi o minciunasad

| Dizzydizz a răspuns:

Depinde de caz.

Cateodata poate fi iluzie, nesiguranta

Alte ori o mare minciuna.

| alina_iulia a răspuns:

IUBIREA nu este un lucru pe care il pot trai multi dc spui ca iubesti pe cineva? nici eu nu stiu poate e o chestie de moment determinata de faptul ca acea persoana e atrasa in proportie mai mare de aspectul fizic si cat de mare e contul tau din banca (vorbind la modul general) unele persoane se simt obligat sa spuna te iubesc de catre partener
iubirea uneori e o iluzie sad asta cred euhappy

| vyolycy a răspuns:

Depinde... uneori poate fii o iluize cum sp tu. iar alteori de chiar minciuna.depinde si de o persoana la alta

| galcionak a răspuns:

Nu esti concret de cea ce spui

| ArcAnna a răspuns:

Ti'a trecut de persoana respectiva.nu ai iubit cu adevarat

Întrebări similare