Tocmai pentru faptul ca e virgina. Masculul nu se lasa pana nu va pica in mainile lui si se pare ca e dispus sa o astepte, in cazul in care arata bine si si-o doreste si fizic. Fata e proasta si crede ca un baiat normal asteapta dupa ea oricat daca o "iubeste". In continuare fata se crede stapana si in stare sa isi bata joc de el si de dragostea lui. In final, se intampla chiar invers, baiatul ajunge la implinirea scopului, interesul lui fiind unul sexual.
Tu acuma imi vorbesti de trecutul tau cumva?
Nu. Asa vad situatia.
Buna!
Noroc cu intrebarea fetei de mai devreme, nu?
Dar tie de ce nu iti place gramatica limbii romane? Intreb de curiozitate.
Daca tu n-ai sta cu o virgina un an si jumatate, nu inseamna ca nu exista si astfel de baieti. Cand iubesti, faci multe compromisuri. El o iubeste si-a acceptat-o asa cum e, pana la urma, asta e iubire adevarata.
Si, uneori, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il au unii baieti cand dezvirgineaza.
Iar daca nu a primit nimic sexual de la respectiva, nu inseamna ca nu a primit in alta parte ( exista si cazuri de genul).
Felicitari pentru acest raspuns
Multumesc!
Bănuiesc că atunci când iubești și nu vrei să pierzi persoana de lângă tine, accepți anumite lucruri, chiar dacă asta presupune să stai o perioadă lungă fără sex.
E ciudat când citim astfel de situații, noi fiind obișnuiți cu fete care se lasă din prima seară și fete pentru care tu ești cel cu numărul 100 care le-a trecut prin așternut.
Revenind la întrebare, nu iubirea e răspunsul?
Da,dar nu in totalitate.Mai exista ceva, ceva mentionat de Ray25tm la o intrebare, unde mentiona ca fata nu se simte atrasa sexual de el, ca altfel o facea de mult cu el.Si bine a si zis, cam reflecta realitatea cruda, ca o sa vina un smecher care arata bine si o face in cateva zile.Asta e latura umana...
Părerea mea este, că nu poți rămâne lângă cineva dacă nu există atracție fizică.(excludem "fetele" care sunt în relații pe interes). Poate nu există sex, dar sunt sărutări, îmbrățișări, atingeri. Eu am mai văzut câteva fete care vor să aștepte destul de mult până să își înceapă viața sexuală. Poate și părinții ar avea ceva împotrivă, nu avem de unde să știm. Nu toate fetele sunt așa Pe mine nu mă atrag astfel de băieți, și cred că există acolo o minoritate cu același gând ca al meu.
,,Poate si parintii ar avea ceva impotriva''.Ai spus tot prin fraza asta.Ai o gandire eronata.Stii cat dezgust am pentru parintii care intervin in viata copiilor in mod brutal? Mai ales cand se opun unei caznici? Mai ameninta si cu dezmostenirea si in unele cazuri asa se intampla.Comunisti infecti.
Nu am eu gândirea asta. Dar știi și tu că există cazuri pe care nu le putem ignora. Nici eu nu sunt de acord cu asta. În cazul unei căsnicii, cum ai spus tu, ar trebui să îți asculți propriile gânduri. Cum ai putea să dai la o parte pe cineva care te face fericit, pe cineva pe care îl iubești și lângă care vrei până la capăt doar pentru a face voia părinților. Sunt decizii pe care le iei singur, decizii la care te bucuri singur de "consecinte", pentru că e viața ta, nu o trăiesc alții, o trăiești tu. Singuri decidem pe cine avem alături, nu altcineva.
Viginele sunt cele mai tampite si ipocrite. se prostesc ca dragostea invinge totul si are pretentii ca baiatul sa o astepte ani de zile, mai sunt unele care au pretentii ca baietii nici sa nu se masturbeze, adica dao dracu nici macar o data la luna, parca ei sunt asexuali ca ele sau dusi cu pluta cu idei preconcepute ca ele. faza cea mai penibila ca eu numai dragoste nu vad la ele, vad nesimtire, il lasi pe prost 2 ani pe langa tine si daca vine un jmecheras de cartier care arata bine si stie sa iti zica 2 vorbe te bagi in patul lui imediat. deci ca il lasi pe prost 2 ani sa stati cu tinutul de mana numai dragoste nu e in privinta mea.
In cazul in care o iubeste se inclina balanta, sexul nu mai devine o nevoie fizica.Dar un an jumate este mult, daca exista dragoste intre el-ea si atractia sexuala ar trebui sa fie si mai mare.
Asta ma mira si pe mine, eu cand iubeam aveam si atractie sexuala, dar poate o inseala cu altele si astfel scapa de nevoia sexuala
Pai daca spui ca o inseala atunci implica o alta chestie.El nu o iubeste. Poti insela cand iubesti?
Sa nu fiu ipocrit si mie imi fugea ochii dupa altele cand iubeam ca eram mascul, ma minteam ca nu e asa, dar asta e suntem barbatii ne plac femeiile frumoase
Nu au interese sexuale probabil. stau impreuna atata timp din iubire pura, zic
Impotentii sau asexuali
Gresit.In vremurile originale, nu aveai voie sa atingi fata pana la casatorie.Acum sunt vremuri false in care nu se doreste decat sex.Nu mai e respect de sne, adica iti vinzi corpul unuia si altuia.Nu crezi ca dupa 7-8 partide de sex si mai multe,la casatorie esti uzat? Daca iubesti o fata,te daruiesti ei trup si suflet,nu o iei ca ti-a venit mintea la cap si vrei sa te asezi la casa ta,sa faci copii cu ea, uzat si terfelit de alte femei. E ca si cum ai lua un ărodus fals, expirat, reprocesat de la magazin. E altfel ca dupa ce ai pus verigheta fetei iubite sa o auzi zicand, iubitule ma duruiesc tie trup si suflet.Si e altfel sa auzi dupa ce i-ai us verigheta, iubitule am urme de sifilis sau paduchi lati.
Stii, o fata (nu ma refer la curve) nu se lasa asa usor, sau cel putin asa ar trebui. Si daca ala sta si un an jumate, poate fata tot nu se simte pregatita sa i se daruiasca. Si multi "masculi" (cum le zici tu) stau cu o fata pana ca ea sa cedeze, apoi sa-i dea papucii. Si tot fetele sunt alea care sufera apoi. Hai sa zic, mai sunt ceva baieti, poate (daca exista) care sa nu-si doreasca atata sex pe cat dragoste de la cea de langa el...
Ca isi doreste sex sau dragoste tot asa se face, si tot trebuie sa astepte pana ea e pregatita, cica.
deea501 întreabă: