Pai si barbati au nevoie de sex oarecum dar uni sunt obsedati deoarece nu au/avut partide de sex niciodata funda?!
Doar bărbați sunt obsedați dar fetele ce au ele nu vor sex hai lasă-ma, suntem la fel de obsedați bărbați cum sunt și femeile. Nu mai generalizați atât dacă multi dintre ei sunt obsedați nu înseamna ca asa suntem toți asa. Mult succes.
Da cine te-a mintit? Baietii poate. Ca intrebarile alea ce le vezi tu pe TPU cu "care vrea sa ne-o tragem? Dati-mi id-ul vostru" sunt puse de niste labari tristi si virgini care n-au avut o prietena in viata lor pentru ca sunt prea ratati ca sa se uite cineva la ei.
Imi placre raspunsul tau!
Pentru ca urla hormonii in ei, iar barbatii se excita in general datorita stimulilor vizuali. Arunca o privire in jurul tau(afise, ziare reviste, femei in general) si o sa vezi la cati stimuli vizuali sunt expusi non-stop...
Plus ca si femeile sunt, dar nu toate recunosc!
Nu generaliza.
nu toti sunt obsedati de sex, ca au nevoi mai mari ca ale fetelor e alta dar de aici pana a spune ca sunt obsedati e cale lunga.
Der fetele de ce sunt obsedate de barbatii care sunt obsedati de sex? action and reaction...
Da nu toti sunt asa, dar la ei poate nu le place sa faca dar se dau mari eu nu sunt asa obsedat
Barbatii sunt asa obsedati de sex cum sunt si femeile dupa bani, pur si simplu sa ii stoarca pe barbati.
Deoarece hormonii lor nu sunt asa ca ai fetelor si sunt mult mai energici.Ei isi doresc acest lucru pentru ca vor sa simta placere si pentru ca ei se excita mult mai repede, in schimb fetele au un altfel de organism.Ele se pot abtine si nu simt mereu nevoia de a face ceva.
Ti-asi fi dat tie funda dar am dat-o deja! mersi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MrNuggets întreabă: