| FilosofulDepresiv2022 a întrebat:

De ce sunt atatia oameni care neaga faptul ca aspectul fizic este esential?(si nu doar in iubire, ci si viata in general).

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Fiul: "My teacher tells me beauty in on the inside."
Tatal: "That's just something ugly people say."
Filmul "Liar liar"
De ce sunt atat de multi oameni care spun asta? Probabil din cauza faptului ca sunt multi oameni urati.
winking

11 răspunsuri:
| AdioTPU a răspuns:

Este esențial dar nu cel mai important. Mai degrabă asta cred că vor să spună, nu că nu e deloc esențial.

| GambleR40792 a răspuns:

O fac ca sa nu te raneasca, sa nu te simti tu prost cu tine insuti, mai puneti si voi intrebari la care nu le stiti raspunsurile, ca postati inutilwinking

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru wildthing):

Si eu sunt urat si nu spun asta laughing.Dar are sens.

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

In ochii tai da, poate esti urat, dar poate in ochii altei persoane esti cel mai frumos. frumusetea e relativa si e vazuta din multe perspective de oameni diferiti.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru DonEnnioSalieri):

In ochii mortii sunt cel maj frumos, ca acolo toti suntem egali laughing

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Gata, tu esti ala de avea gat de girafa mor )))

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ipocriti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că e plin de ipocriti

| RAY a răspuns:

Dacă nu este esențial de ce le pasa de fizicul lor? E ipocrizie,ca cu banii nu conteaza,nu aduc fericirea,dar sa te vad iarna noaptea iarna pe strada sa vezi ce fericit vei fii, nu este bine sa ducem nimic la extreme, fizicul este necesar dar nu e elementul de baza intr o relație, banii conteaza dar nu acoperă nevoie sentimentală, nu te du la extreme, o sa găsești si tu una, bărbați pun mai mult accent pe frumusețe sa stii

| CleanHeart a răspuns:

De ce sunt atâția oameni care se iubesc unii pe alții, de ce fiecare dintre noi avem oameni care ne vad frumoși și de ce sunt unele persoane ce ne vad atât de mișto chiar daca nu oferim mare lucru, pentru că nu frumusetia contează și atitudinea.

| Nyarlathotep a răspuns:

Pentru ca multi oameni sunt atat de speriati de realitate incat incearca zi de zi sa se minta singuuri spunadu-si atat lor cat si altora, ca aspectul fizic, nu conteaza, cand de fapt aspectul fizic face diferenta intre succes absolut si esec absolut. Iar asta e valabil nu doar in relatii, ci in ORICE!

Mai mult de atat, inclusiv cei cu aspect fizic fain o pot sfecli atat de rau incat sa ramana traumatizati. Eu ma consider norocos ca am un aspect fizic peste medie, si chiar si asa au fost momente in viata cand credeam ca totul e aranjat incat doar eu sa esuez. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec aia care nu au un fizic placut. Dar empatizez cu astfel de oameni, pentru ca am o oarecare idee prin ce sunt supusi.