Baietii. un subiect dezbatut mereu de fete : baietii sunt de mai multe feluri, genul de baiat despre care ne intrebi u este cel care a fost invatat mereu sa aiba totul si sa nu primeasca niciodata nici-un NU... cum am vazut si mai jos, unele fete dau exemplu pe prietenul lor, o persoana care nu este geloasa sau care poate este dar mai intai asteapta sa vada daca se intampla ceva iar apoi daca e nevoie isi exteriorizeaza gelozia. nici prietenul meu nu este o persoana geloasa si suntem impreuna de 9 luni de zile. daca nici tu nu ii dai motive de gelozie inseamna ca e obsedat de atenita ta sau cum a fost zis si mai jos te iubeste prea mult si nu ar accepta o despartire; cel mai bine e sa astepti si sa vezi ce se v. a intampla! sa ma contactezi daca te.am putut ajuta. Pupici:*
Nu sunt toti; al meu nu e deloc gelos.Asa ma scuteste si de multe certuri!
Mdeah...pentru ca ii pasa de tine de-aia
ce-i drept uneori se mai exagereaza.cand se ajunge la bataie, la reprosuri grele grele.
sunt unele fete mai libertine.si baiatul poate vrea sa nu mai fie asa. i se pare un pericol oarecum, sa umble ea toata ziua pe strada, pe-afara, t ca in lipsa lui se pot intampla multe.si asta oricata incredere ai avea intr-o persoana.nu ai cum sa n-ai gandul ca poate face altceva decat ce ti-a zis. daca mai e si distanta cu atat mai mult.nu are cine sa-ti zica tie 100% ca ea a fost acolo si nu altundeva.si asa preferi mai bine sa nu iasa. e complicat
gelozia distruge anumite elatii, dar uneori totul tine de maturizare.de trecere de timp si cunoastere.
N-ar mai fi asa gelosi, daca fetele le-ar raspunde concret si scurt la intrebari
Buna pai si noi suntem geloase baieti sunt gelosi pentru ca ne iubesc :*si ca nu vor sa ne imparta cu nimeni:*
bafta
Pai... Gelozia nu`i buna Si eu sunt ff gelos... Si am pierdut`o pe prietena mea. Eu sunt gelos ca iubesc ff mult si nu vreau sa o pierd. Si din cauza asta am pierdut`o. Nu`i buna gelozia :-
Eu stiu cam 2 chestii:
1. pentru ca ii plc de tine, si e gelos cand te vede cu altu`
2. pentru ca stie/stia ca il/l-ai placi/placut, si acum ii e ciuda ca vorbesti cu alti baieti, vrea sa te pastreze doar pentru tine...
gelozia e o dovada a iubirii
Baitii sunt gelosii pentru ca ne iubesc si nu vor sa e imparta cu nimeni asa cum au mai sp si ceilalti
Baietii sunt gelosi deoarece iubesc si ei :X unii chiar iubesc foarte mult altii nu stiu sa iubeasca. De exemplu prietenul meu ma iubeste foarte mult de aceea e gelos, cateodata e foarte gelos, alteori nici nu are treaba cu gelozia asa sunt ei trebuie sa-i intelegem
Uneori sunt gelosi si din cauza ca a fost inainte cu o fata care la inselat si evita sa se mai intample acest lucru. si normal pentru ca iubesc!
Pentru ca nu au incredere in persoana de langa ei si le este frica sa nu piarda ce au