anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt femeile asa de complicate? Nu sti cum sa le faci pe plac, pentru ca de cele mai multe ori nici ele nu stiu ce vor. Iar cand au o problema, cu greu le poti face sa-ti spuna despre ce e vorba.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Thediamondgreen, raspunsul e dat din perspectiva mea; daca el corespunde majoritatii, nu-i vina mea, inseamna ca un tipar se repeta pe undeva.happy Sunt de acord ca femeile ar trebui sa spuna ce vor si MAI ALES sa nu se razgandeasca la 5 minute dupa ce o spun. Sau ce e cu toate testarile astea? Spun o chestie pasnica, tu zici ok, dupa care li se ridica parul ca serpii medusei si incep sa tune: "cum OK?!?! Ca eu am zis asta doar ca sa vad ce zici! Nu ma intelegi!" Ce poti face? Daca femeile ar fi simple, toata povestea relatiilor ar fi muuuult mai simpla. Cat despre femei frumoase, senzuale si interesante, nu cred ca e vorba de un dar al naturii, ci de o atitudine pe care oricare dintre ele ar putea-o adopta daca ar renunta sa mai para/fie asa "barbate" cateodata...

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Marea întrebare, la care nu ştiu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?"[ Sigmund Freud ]
Gandeste-te ca nu esti nici primul, nici ultimul care intreaba acest lucru. Consoleaza-te. Eu am facut-o de mult.

| psiholoaga a răspuns:

Te inteleg perfect. Eu nu stiu cum de barbatii ne suporta, ba unii ne mai si iubesc. Eu mi-as lua campii si mi-as face o coliba in padure. Pisiceli, delicatete, copilarii, afectiune, dar si cand sunt suparate - balaurii cu 7 capete si care scuipa flacari sunt animale de companie pe langa femei. Iar tiparul: Ce ai? Iar ea raspunde taios: NIMIC! e genial...Cum sa nu iti vina sa te urci pe pereti? Noroc ca sunt asa frumoase, senzuale si interesante, ca altfel, cred ca va lasati pagubasi de mult.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

De ce nu incerci sa intri cu responsabilitate in spiritul lor, al femeilor in general? S-ar putea sa descoperi acolo un paradis minunat. Tine cont de un singur aspect: ele, femeile, ne-au dat viata, si tot prin ele viata noastra va merge inainte, indiferent de postura pe care o avem la un moment dat. Femeile sunt complicate? Nu... Doar barbatii nu s-au chinuit destul sa le deschida usa inimii.

| JeSa a răspuns:

PS : Dar cine cunoaste femeia?
Barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile? Sau problema este undeva la noi care complicam lucrurile? - toti ne facem greu de inteles. Aaaaa si poate - e in luna cand femeia are problema. ei (ex. menstra) - sau este inteligenta. Femeile sunt complicate si delicate, barbatii sunt prea grei de cap pentru a le intelege, iar raul se intampla atunci cand femeile aleg sa se inchida. Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei, femeile nu sint complicate. Vor doar sa te zapaceasca, le place sa se joace cu tinehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru psiholoaga! Cred ca raspunsul tau e dat dintr-o perspectiva prea comuna. Nu toti barbatii intreaba o fata "ce ai?" atunci cand o vad suparata, interiorizata. Sunt destui barbati care satisfac toate poftele inimii unei femei (in cazul in care le stiu, pentru ca
ghicitori in stele nu sunt) si ele tot nu sunt multumite si atunci chiar iti pui problema "de ce sunt femeile asa de complicate?". Intr-adevar femeile frumoase, senzuale, starnesc interesul barbatiilor indiferent de ifose, dar nu ti se pare incorect pentru categoria fetelor mai putin inzestrate de la natura. La urma urmei asta este doar o calitate oferita de la natura, nu una pentru ca s-a luptat; nu exista un merit pentru ea. Cu toate acestea raspunsul dat de tine surprinde multe realitati...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am stat si am cugetat la problema pe care am adus-o spre dezbatere (si cu siguranta si-au mai pus destui problema asta) si m-am consolat cu gandul ca unele lucruri nu pot fi explicate (cel putin nu in mod rational); ele pur si simplu asa sunt. Raspunsul tau, cel din urma, in ultima sa parte, mi-a deschis mai mult viziunea asupra problematicii. Chiar mi-ai oferit un raspuns neasteptat de bun. Mersi! to Psiholoaga