În primul rând, nu toate femeile sunt atrase de bărbații cu părul creț.
În al doilea rând, părul este doar o parte mică din ecuația atracției. Nicio femeie nu va fi atrasă de un bărbat pentru unicul motiv pentru că are părul creț.
În al treilea rând, cum ai putea să explici motivul unei atracții? Atracția o simți sau nu, nu ai cum să explici motivele din spatele ei. Este ca și cum ai încerca să explici de ce preferi culoarea verde și nu culoarea albastru.
Ce treaba au onduleurile cu atractia?
Cei mai multi baieti, barbati au parul scurt, nici nu conteaza ca e ondulat sau drept.
Conteaza mai mult sa aiba par pe cap, nu chelie.
Are si inca mare, eu de ce crezi ca intreb? ca si eu am parul cret, si multe tipe ma complimenteaza dar nu inteleg in totalitate de ce.
Te contrazici singur. Ai acordat funda cuiva care spune ca nu parul conteaza in jocul atractiei.
Sincera sa fiu, habar nu am! Doar imi place si atat. Trasaturile sunt mai frumoase.
Sunt unii care se tund la 0 și sunt atât de atrăgători, numai ei știu ce succes au și tu vii cu întrebarea de ce femeilor și cum femeilor. femeile pot fi atrase dacă te-ai ras în cap, sa știi. Depinde de ce anume o atrage la tine!
Nu toate sunt, sunt care nu arată atât de bine cu părul creț. Depinde de preferințe…