Trebuie să recunoaștem că golanii de cartier au atras dintotdeauna fete si femei tinere.
Vorbind din perspectiva majorității, având o imagine hipermasculină și un exces de testosteron, astfel de bărbați denotă sexualitate și curaj. Te atrag rebeliunea din ei și activitățile în care se înhamă, adesea pline de riscuri.
Părerea mea este că aproape toți au un comportament antisocial sau impulsiv, care cuprind o neconformare cu normele și regulile sociale, o tendință de a încălca drepturile altora și de a nu respecta legile, lipsa unor planuri de viitor, impulsivitate, iresponsabilitate, iritabilitate și AGRESIVITATE. Ei pot apărea ca fiind INDISPONIBILI EMOȚIONAL și cu dispoziții narcisiste, dominanți, cu o viziune de sine grandioasă, în care totul li se cuvine, fiind predispuși spre a-i exploata pe ceilalți.
Carisma pe care o denotă un bad boy încrezător și aventuros le pot determina pe unele femei să caute într-un astfel de bărbat explorarea propriilor laturi rebele.
Din punct de vedere evoluționist, tipologia asta a fost atractivă pentru femei încă din cele mai vechi timpuri, în căutarea protecției și obținerea hranei.
Ideea selecției naturale îi categorizează pe acești bărbați ca având gene superioare, pe care femeile le-au căutat inconștient.
Motivul acestei atracții sunt și traumele și istoricul familial.
Când ai crescut cu un boschetar nesimțit ca model masculin, e foarte posibil să te atragă astfel de bărbați.
Ăia au bani, ele de banii lor sunt atrase nu de ei ca sunt golani, si tu daca nu ai bani degeaba esti golan mai rau faci o sa ajungi sa agresezi femeiile si te trezesti la puscarie.
Persoanele alea cauta fara sa isi dea seama tratamentul pe care l-au primit in copilarie.Cand nu mananci bataie de la proprii parinti creierul tau va reactiona in defensiva si va sti ca asa ceva nu e in regula.Dar cand asa esti crescut creierul tau nu semnaleaza nimic gresit, ca doar asa se traduce iubirea, nu? Parintii iti vor binele si e ok ca te-au batut, iar un partener tot binele ti-l vrea si e ok sa te bata.Asa distorsionat ajunge o astfel de persoana sa gandeasca.
Exista si cazuri de relatii abuzive in care victima a fost crescuta normal dar alege sa ramana de teama societatii sau a unor stereoptipuri stupide, a imposibilitatii financiare etc.De citit : https://www.neurofm.ro/de-ce-ramanem-in-relatii-abuzive/
Sunteți foarte inteligenta si nu jigniti/scrieti la misto
N-am intalnit nicio fata care sa fie atrasa de golani si boschetari. Probabil tu locuiesti pe Marte
Da,o să atragi doar tinerele pe alea deștepte nu o să le atragi așa că fi mai recunoscător cu cele care te plac.
Nu mi-au plăcut niciodată exemplarele din specia asta.Devin cea mai rea varianta a mea când ma abordează unul de genul.
anonim_4396 întreabă: