Fetele spun asa ceva doar pe față. Realitatea este alta. Nu generalizez, totusi.
Pe de-o parte te inteleg ca ai acumulat frustrari, adica nu e tocmai cel mai placut lucru sa fii refuzat sau sa ai esecuri dar in viata ai si d-astea, cu totii cred ca am trecut macar o data in viata peste piedica asta ca fata/femeie care ne place nu ne imparteseste acelasi lucru, nu poti sa le ai pe toate, din esecuri/refuzuri inveti sa fii cat mai bun, sa indrepti acolo unde ai gresit, sunt ca niste lectii de viata. E drept ca si multe tipe nu sunt cum trebuie dar poti oricand sa cauti in continuare ce e mai bun pentru tine. E si greseala ta ca pui presiune pe faptul ca vrei o relatie si probabil presiunea asta o simt si ele si cum a mai zis cineva, nu e obligatoriu ca ele sa te placa inapoi doar ca te porti frumos cu ele, daca nu e chimie nu e nimic, ori exista atractie, ori nu. Ce spun unele pe aici ca vei cuceri o femeie doar prin comportament e valabil doar in cartile de basme, e doar un factor printre altele, mai sunt si alte aspecte la care se uita un om in general precum aspectul fizic, statutul social, nivelul de educatie, poate cel financiar. De ce nu te axezi tu pe propria viata, pe propriile pasiuni, vise, aspiratii? de ce nu lucrezi putin la tine, e imposibil ca dupa ce faci anumite schimbari in bine la tine sa nu ai parte si de femei. Cu alte cuvinte, nu a fost sa fie cu ele, mai cauta, ai de unde alege.
Salut!
Din păcate multe fete din Romania au prea multe figuri în cap și nu știu să aprecieze un băiat bun și respectuos.
Și mie mi s-a întâmplat de multe ori asta.
Fetele de la noi nu au nivel intelectual și nici nu au o mentalitate sănătoasă să înțeleagă cum funcționează o relație.
Și de asta își aleg bărbații cu tupeu, cu bani și cu caracter josnic care le batjocoresc.
Și își varsă nervii pe băieții buni din cauza frustrărilor pe care le au.
Dar eu zic sa nu îți schimbi stilul și să rămâi același băiat bun care ești.Chiar nu merita sa te transformi într-un papitoi doar că să agăți niste frustrate.
Ce-i drept sunt puține, dar sunt și unele fete care apreciază băieții buni și cu caracter puternic.
Și e mai fain să faci sex cu o fata cu care simți ceva decât cu una care e doar pe interes.
Nu fii cavaler cu o femeie, ele idolatrizeaza asta. Daca femeia este atrasa fizic de tine, o saruti si vezi cum se topeste, dezbrac-o. Cand eram in liceu eram un calavaler, eram amicul perfect, satul de laba.in facultate, faceam sex si in parc.Trage singur concluzia cum e mai bine sa fii.
Subscriu @Violleta
Scrii romane pe TPU ca vai cat de nesimtite sunt femeile, dar da-ne si noua niste exemple mai clare daca vrei sa te ajutam.
In primul rand nici o femeie nu e obligata sa te placa sau sa fie intr-o relatie cu tine doar pentru ca te comporti frumos cu ea/sau ii spui ca o placi - asta inseamna ca inca nu ai intalnit persoana potrivita, dar la un moment dat vei da de cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Si terminati cu friendzone-ul asta - again, nu exista friendzone, nu e obligat nimeni sa fie intr-o relatie cu tine doar pentru ca tu iti faci filme in cap cum ca ai merita asta.
In al doilea rand, te-ai gandit poate ca problema e la tine? Sau tu esti prea perfect si nu faci greseli in ceea ce priveste comunicarea, gesturile, intalnirile? )
Eu in viata mea nu prea am intalnit femei care sa tanjeasca dupa nemernici si sa se comporte urat cu baietii buni, ba din contra am intalnit multi barbati care isi bat joc de femei bune. Hai sa vorbim despre asta mai bine.
Stiu ca nu e nimeni obligat sa te placa. Dar cel putin trebuie sa ai educatia sa refuzi frumos. De exemplu, cum se numeste atunci cand dai apa la moara, iesi la intalniri, dai sperante, si apoi o tai direct? Nu ma deranjeaza ca cineva nu ma place, doar fi corect si spune de la inceput, dupa cateva mesaje. Nu ma face sa imi pierd timpul la intalniri daca tu nu esti 100% sigura ca vrei ceva cu mine.
O fi si la mine ceva, nu zic nu. Nu sunt perfect. Insa cum o femeie are pretentia sa fie inteleasa si acceptata asa cum e, asa as vrea si eu sa fiu intels si acceptat.
Si legat de cei care is bat joc de femeile bune. Pai e imposibil ca prin jurul acelor femei sa nu se fi perindat vreun baiat ok. Insa cand alegi badboys si nu ai putina ratiune sa te autoeduci, asta ai.
Ai scris asta - ba din contra am intalnit multi barbati care isi bat joc de femei bune. Hai sa vorbim despre asta mai bine.
Unii bărbați fac ce spui tu dar ăștia au de unde alege femei.
Și tu ai scris asta - Si legat de cei care is bat joc de femeile bune. Pai e imposibil ca prin jurul acelor femei sa nu se fi perindat vreun baiat ok. Insa cand alegi badboys si nu ai putina ratiune sa te autoeduci, asta ai.
Bărbații care se poartă așa cu femeile sunt care ei aleg cu ce femei să fie.
Cum sa isi dea seama daca te place sau nu daca nu iesiti? Efectiv. Ce gandire e asta, pai daca tu iesi cu fata direct cu gandul ca sunteti impreuna si iti dai filme, normal ca esti asa dezamagit. E o problema cu gandriea ta. Intalnirile de la inceput sunt ca sa va cunoasteti, e firesc sa NU intri intr-o relatie cu un om pe care nu il cunosti si degeaba iese cu tine ca te place fizic daca nu ii place comportamentul tau sau nu are ce vorbi cu tine. Doamne ce gandire! Nu ai de unde sa stii ca vrei 100% pe cineva pe care nu il cunosti. Cum vrei sa decida ca te vrea 100%? Dupa poze? Aiurea gandesti. Intalniri =/ casatorie, asta e rolul lor, sa va cunoasteti acolo.
Da ai dreptate, insa nu am iesit, sau sa plec cu gandul asta ca daca mi-a raspuns sau iesim e totul gata. Eu vorbesc de experiente pe care le-am avut dupa intalniri, cand imi loc sa imi spuna ca nu potrivit pentru ele si sa nu ma mai tine pe loc, preferau sa taca, sa prefere sa ramanem prieteni sau sa te duca asa cu zaharelul. Doar una mi-a zis dupa o intalnire ca nu ne portrivim si a fost ok, am apreciat-o pentru asta.
Si ce condam eu sunt fazele de rahat pe care ti le fac ele fara sa iti dea o explicatie. Cand un om vezi ca vrea ceva cu tine si tu nu vrei ca fata, ai putea sa refuzi frumos, nu sa fi ultima nasoala.
Pai e greu sa refuzi, si eu am refuzat pe cineva si mi-a fost foarte rusine mi-am facut o gramada de curaj ca sa ii spun ca aveam impresia ca jignesc prin chestia asta desi a fi respins e firesc. E usor de zis, mai greu de facut. Asta e
Îmbracă-te într-un costum frumos și fă o poză și pune-o pe un site de întâlniri și sigur vei găsi pe cineva cum vrei.
Asteas prostii cu site de intilniri, si acolo este cu taxă, gratis nu vei gasi nicio femeie asta este clar.
Un site de întâlniri e bun pentru cine vrea să găsească pe cineva cum vrea el.
Pe internet nu e bine să căutați femei că ele au de unde alege și pierdeți vremea degeaba.
Ele cauta barbati cu bani nu frumos, banii, si multi nu salariu de 1500 lei, ele vor afaceristi cu mii de euro, sau tigani că ăpstia au bani gîrlă, nu conteaza ca le bate le omoara, ele vor o viata in lux unul cu bani îi poate oferii tot ce vrea ea, casă masină, tu poti sa i oferi unei femi o masină? Su o vilă cu piscină? Nui poti, atunci te evită nu le trebuie sex decat de la cei cu bani ele asta fac sex pe bani pe mii de euro. Ca majoritatea femeiilor care fac asa ceva isi vind corpul sunt sarace sarantoace si puse pe agoniseala nu le intereseaza cu cine fac ele sex, atit timp cit ele se simt bine au banii care îi vor si tot ceea ce viseaza ele noaptea ăla le dă a doua zi, bani inele bijuterii calatorii lux mare munte pantofi si genti de firmă haine tot tacîmul. Cind o sa ai si tu pe tine mii de euro vor veni ele la tine nu trebuie sa le cauti tu cu flori si tort, te vor gasi ele.
Pai e super trist sa traiesti pe 1500 lei? Cum reusesti? Nu iti ajung pentru tine, cum te vezi cu o fata, cum mergi cu ea in oras, vrei sa fii dependent de o femeie? Dar mai ales cum naiba nu ai invatat nimic util de facut la viata ta de ai ramas la 1500? E si vina voastra. Ce viitor ai cu un om care nu stie sa faca nimic?
Dacă ești o persoană bună așa cum susții, de ce să îți schimbi comportamentul doar pentru că ai întâlnit numai persoane nepotrivite? Dacă vrei să devii altceva decât ceea ce ești acum, riști să îndepărtezi persoana potrivită pentru tine. Nu ți-au intrat zilele în sac. Poți întâlni oricând o persoană bună, frumoasă, deșteaptă, așa cum meriți. Nu spune nimeni că te vei căsători și veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți din prima. Poate nici din a doua, dar va veni până la urmă ce trebuie. Cert este că din toate aceste experiențe vei învăța ce vrei de la persoana perfectă pentru tine. De asemenea, te vei dezvolta și tu ca om. Mereu avem de învățat, din fiecare experiență. De ce vrei să pierzi toate astea?