Good point
Răspunsul cel mai bun ar fi : Cum au fost crescute de părinți și cu asta am spus tot.
Pai in general fetele care au fite, sufera de nebagare in seama deci trebuie si ele sa iasa in evidenta cu ceva cu toate ca daca exagereaza cu fitele s-ar putea sa deviina nesuferita si pre plina de ea!
Nu sunt fetele mai fitoase ca baietii.Fiecare este altfel.Fiecare are alt comportament.Conteaza de firea fiecareia.
Nu am de unde sa stiu. Poate altii ma vad fitoasa poate altii nu.
Si?
HabarNamPeCePlanetaTraiesc? Iti spun eu, pe Terra! In fine eu mi-am facut treaba, ti-am dat raspuns.
:*
Nu neaparat fite.Eu cel putin ma imbrac de la firme renumite(Nike,Puma,Adidas,Champion, Pool Shurck, Tomy H., etc), mai port si ceasuri scumpe(Acum eu am 13 ani), Si mi-se spune de la cei mai mari ca am venit eu fitos.Si la fete e la fel.
era de ajuns sa spui firme renumite, intelegeam si noi nu suntem inapti
Dacă te referi la gesturi, atunci să știi că alea o fac ca să pară mai interesante, și mult mai simplu ca să pară, repet, ca să pară mai ȘMECHERE.
Daca spun "Imi pare rau"; Ma ierti?
Aaa.Hmm.Fetele sunt putin mai laudaroase ca baietii, isi pun in valoare toate calitatile si se cred mai interesante