| alex27_4671 a întrebat:

De ce sunt gelos pe fostul prieten a actualei mele iubite? happy

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu ceva te simti complexat,aerul lui,modul in care se poarta,se imbraca,nu stiu. Poate te chinuie ideea ca iubita ta,ar putea sa mai aiba vreun sentiment pentru el,tu stii.
Sfatul meu e sa dai atentiei iubitei tale si sa-ti scoti gelozia din minte.Ea te-a ales pe tine,cu tine vrea sa fie, daca vroia sa fie cu celalalt nu ar fi stat langa tine. Faptul ca esti gelos, te impiedica sa fii trup si suflet implicat si devotat relatiei pe care o ai acum.Nu-l lasa pe fostul sa va impiedice sa fiti fericiti, fiindca asta faci, permitandu-i sa salasuiasca in mintea ta!
Mult noroc!

| justfreelove a răspuns:

Nu esti gelos, esti ofticat. E ca atunci cand cineva are ceva ce iti apartine si se da mare cu el

| pinkystyleツ a răspuns:

Tu stii laughing

| Aly122 a răspuns:

Pai eu cred ca esti gelos deoarece.te simti aiurea cand te gandesti ca si el a sarut-o.a atinso.si multe altelle.e si normalhee hee

| Crisvio a răspuns:

Fiind ca ai in tine sentimentul de nesiguranta in relatia cu partenera. Spune-i ce simti.Asa poate vei reusii sa alungi acel sentiment!

| xCaTax a răspuns:

Heeii! Esti gelos deoarece stii ca el a fost inaintea ta! Stii ca el a luat-o in brate inaintea ta, ca a sarutat-o inaintea ta si chestii! Nu ar trebui sa fii gelos deoarece ea e cu tine acum, si nu cred ca se va mai intoarce la el! Te pup! :*

| Andrei943 a răspuns:

Pentru ca o are mai mare decat tine