Buna am si eu o prietena e fidela si foarte draguta eu nu i-as face asa ceva si nici ai mie dar cu siguranta neam acorda o sansa unu altuia. cereio si u si vezi daca tio da sau poate tia mai dato si de aceea nu vrea da in fine daca esti in stare sa faci totul pentru el fa totul o spun la modul cel mai serios apeleaza la toate metodele ce-ti trec prin cap aa si nu uita in dragoste si in razboi totul e permis absolut totul asta o stiu pe propria piele deci bafta si fa tot ceti vine in cap pentru al recucerii
Sa inteleg ca tu i-ai gresit... l-ai inselat, iar acum el nu mai are incredere in tine. Trebuie sa ii recastigi increderea, sa-i arati ca il iubesti foarte mult si daca el te iubeste, va uita ce s-a intamplat si se va intoarce la tine. Doar ofera-i timp ca sa se gandeasca, sa-i fie dor de tine...
Sarmana( sincer te inteleg foarte bine, deoarece saptamana trecuta m-am despartit si eu de prietenul meu pe care il iubesc nespus de mult(dar din fericire ne-am impacat, peste 2 zile de la despartire).
ce e de dorit sa faci: incearca sa nu-l mai cauti,nu-l suna,nu-i scrie.(Asa am facut eu,chiar daca muream de dorul lui si doream foarte mult sa-i scriu). o sa vezi, o sa te caute el! o sa fie totul bine! principalul sa ai rabdare. daca nu e secret, care este cauza din care v-ati despartit?(Daca vreai scrie-mi in privat).
P.S o sa fie totul bine. uite citesc ceea ce ai scris si parca ma vad pe mine cu o saptamana in urma.
Poti da sfaturi celorlalti pentru ca esti impartiala,nu te zapacesc sentimentele si logica iti ramane intreaga,neatinsa!
In timp ce pentru tine simti complet diferit,te bulverseaza sentimente,dorinte refulate,greseli,toate la un loc nu te lasa sa poti fi obiectiva!
Nu e bine! Invata sa te cunosti cat mai bine,sa stii ce vrei si sa te respecti,sa ai incredere in tine.
Doar asa nu vei lua decizii gresite,nu vei face nici greseli,cum s-a intamplat.
In ce priveste despartirea ta dureroasa,o vei plati prin tacere si chin.
Nu-l cauta,lasa-i timp sa isi revina din socul generat de greseala ta,sa vada ca fara tine ii este greu si,daca tu crezi ca meriti inca o sansa, cere-o abia atunci!
Asteapta oricat te-ar costa, timpul vindeca rani si orgolii.
Rabdare!
Multumesc mult.Ti-am dat funda pentru ca ai dreptate.In dragoste si in razboi totul e permis!
Da.Ne-am impacat. dar parca nu mai e la fel.. Face orice numai sa ne certam, din orice motiv. daca ma uit la el nu stiu cum ma intreaba la ce te gandesti? si incepe cearta ...incerc sa fac fata. asta e. e al meu si il iubesc :X
Sati mai spun ceva cad va luati la cearta lasa de la tine spune bine asa-i si incepe sal aliti sau asa ceva nu te lua in gura cu el asa sunt si eu cu ubita mea numai k na eu nu pot sa las dar lasa ea si pana la urma imi trece cel putin la mine merge incearca si u
Pai las o data de 2 ori dar cat sa las... oricum mersi multt:*
Pai lasa de cate ori este nevoie pana la urma nu va mai avea chef de cearta si va vedea cal iubesti mul