anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt luata la misto daca eu am niste reguli pe care ar trebui sa si le puna orice fata ca sa fie lumea asta mai buna fara certuri si chestii. Pai de exemplu unele reguli ale mele :
1. Nu ma combin niciodata cu un baiat care a fost cu vruna din prietenele mele nici acum nici peste 50 de ani
2. Nu ma combin niciodata cu un baiat care are prietena indiferent daca imi zice ca se desparta de ea asta nu vreau niciodata sa despart doi oameni

In fine ati prins ideea?

Si am zis in intrebarea trecuta despre un baiat care imi place dar nu stiu nimic despre el. Ieri am facut cunostinta cu el fata in fata si apoi am vorbit cu el si mi-a zis ca are pr. Bun gata l-am lasat Orikum nu tineam la el dar totusi imi place tipul.
Si prietenele mele si prietenii lui imi tot spun : " esti proasta ca nu are si daca are care e faza ca dintr-o miscare se desparta imediat de aia " si i-am zis " nu ".
Ce sa fac? Am reactionat cum trebuie? Sunt nebuna ca imi pun astfel de reguli?

15 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Eu cred ca e foarte oke cum reactionezi. E bine ca nu esti un copil ca ceilalti rpieteni incat sa nu constientizezi ce rau poti sa ii faci iubitei lui, despartindu-i! Ei probabil nu isi pun intrebarea:"Oare sufera daca se despart?" Cred ca si tu te gandesti la asta si nici tie nu ti-ar conveni sa suferi din dragoste din cauza ca te desparte cineva de persoana iubita! Lasa-i sa se bucure atat cat pot...

| AnGeL a răspuns:

Daca simti nevoia sa faci ceva fa-o nu trebuie sa tii cont de niste reguli tampite facute de tine

| Viviluka a răspuns:

Stiti si eu stium cum e sa se bage cineva in relatia ta ca si la mine sau bagat multe fete si stiu cat sufar. Oricum ideea e ca nu ma mai intereseaza baiatul m-am impacat cu fostul.

| SociallyDepressed a răspuns:

Ascultă-ţi inima. Ştiu că probabil prietenele tale ar vrea să te vadă alături de el dar daca tu nu vrei să intervi peste relaţia sa actuală nu interveni pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea daca prietenul tău ţi-ar da papucii pentru o fată care s-a băgat în relaţia voastră.

| Tiberius a răspuns:

Pentru ca gandesti ca un copil de 12 ani (nu stiu cati ani ai)

| pokerface_9746 a răspuns:

Nu esti nebuna. Din punctul meu de vedere, regulile tale sunt foarte ok. Poate prima regula ar fi usor relativa, pentru ca pana la urma e o vorba...un pic adaptata: "one women's trash is another women's tresure"...
E de admirat faptul ca nu vrei sa strici o relatie, chiar daca iti place acel baiat si stii ca poate ti-ar fi usor sa iei locul prietenei lui.dar nu e moral.si intotdeauna trebuie sa te pui in locul ei.tie ti-ar placea sa ti se intample asa ceva? Trebuie sa te gandesti la diferite situatii. Daca tu esti cea care se tien de capul unui baiat combinat deja, apari ca disperata. Daca un baiatul respectiv este cel care se da la tine, iar nu e ok...pentru ca asta inseamna ca nu e in stare sa aiba o relatie si ca daca ajungi sa fii impreuna cu el, in orice moment te poti astepta sa te lasa si pe tine pentru o alta...
Nu mai lua in seama ce spun cei din jur.e foarte sanatos sa ai propriile regului, indiferent de cat de ridicole pot parea pentru ceilalti. E viata ta si nimeni nu iti poate dicta cum sa ti- o traiesti...plus ca nu trebuie sa uti un lucru.e foarte usor sa arunci vorbe, sa judeci...

| DracusorImpielitat a răspuns:

Eu cred ca regulile tale sunt fff frumoase, si ar trebui aplikate, dar din pacate, unele fete sunt ca niste vipere. si eu nu cred ca esti o proasta, ci ca ai un suflet bon.

| Georgy_7404 a răspuns:

Daca stii ca se desparte de ea da nu acceptAa sa fii pe locul 2 ca sa nu ai de suferit dar faza cu prietenele mie nu mi s-a intamplat dar crd ca e un pic exagerat

| PinkPanther a răspuns:

Reactia ta a fost ok si corecta, daca e sa te combini cu el pe bune sa stii ca asta e pentru ca cahiar ii place de tine nu pentru ca ai fost o optiune. Asa nu iti faci o dusmanca din ea si nici nu risti ca el sa se razgadesca si sa zica ca de fapt vrea sa fie cu ea. Cat despre prietenii ati ar trebui sa iti pui intrebarea: ce convingeri morrale au si cat de usor le=ar calca, chiar daca e vorba de tine chiar daca e vb de altcineva

| Gabriela0206 a răspuns:

Buna! happy
Nu e chiar ok sa-ti faci niste reguli ale tale si sa le urmezi cu strictete intotdeauna. Poti deveni fixista si rigida. Trebuie sa te mai si adaptezi pe unde treci.
Dar cum gandesti tu e corect. Eu zic sa mai astepti cu baiatul ala. Ai si tu o onoare, nu? Nu e fair-play daca te combini cu el inainte sa se desparte de actuala. Adica... daca ai fi tu in locul ei te-ai simti foarte, foarte prost. Pastrati legatura ca amici, iar daca el hotaraste ca actuala relatie nu merge si vrea sa inceapa una cu tine e ok. Daca nu, nu. Nu ar fi frumos sa auzi mai tarziu vorbe de genul "s-a bagat in relatia lor si i-a despartit".
Ai reactionat cat de cat bine, dupa parerea mea. Adica, chiar daca are prietena, puteti fi amici, nu e nimic rau in asta.
Cat despre reguli...incearca sa le transformi in principii sau pareri pe care le capeti in timp, prin experienta. Nici reguli stricte, nici pareri preconcepute. E adevarat ca in viata trebuie sa te ghidezi dupa anumite asa-zise standarde, dar nu-i nevoie sa exagerezi si sa-ti dai palme daca iti trece prin cap ca iubitul unei amice arata bine.
Si ignora-i pe cei care spun ca esti proasta. Nu esti, doar ai onoarea si demnitatea ta si nu te injosesti la anumite lucruri.
Continua sa crezi in tine si in ceea ce simti ca este bine, nu-i asculta pe ceilalti! happy
Multa bafta! :*

| mistikk a răspuns:

Si eu am celeasi reguli nu vad ce este ciudat in asta asa ne vad ceilalti `ciudate` sau de moda veche mi se pare un gest de neiertat sa desparti pe cineva adica toti te incurajeaza sa fi cu el ca sa-l desparti de prietena lui ca apoi sa te vorbeasca si sa te catalogheze drept...sti bine cum fac oamenii ca asa sunt ei nu stiu decat sa ii vada pe altii pe ei nu se vad.Fi calma viata ta regulile tale nu asculta pe toata lumea eu iti zic doar ca mai tarziu ar putea sa iti reproseze ca s-a despartit de prietena lui din cauza ta...

| Teodora20 a răspuns:

Buna! Asteapta si vezi ce se intampla cu ei. Nu este frumos sa incepi o relatie cu un tip care are prietena. Gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa se bage una intre tine si prietenul tau.

| roxyana03 a răspuns:

Ai facut foarte bine, poate ca el este intr-o relatie si daca se desparte de fata aia, ea te va ura,, ai facut bine, fai tot la fel, si totul va fi bine, bafta, te pup:*

| elutzika a răspuns:

Nu mai fi pe regulile astea pentru ca lumea e foarte rea.incearca sa iti vrei binele in primul rand tie si dupa aia a alotora. eu spun sa fi cu el. multa bafta.:*

| myfirstkill a răspuns:

Mai bine lasa regulile ca dupa cum vad eu treaba nu-i de bine
daca ai multe prietene ar trebui sa te muti de oras ca sa iti facu un iubit daca ai chef de vb add la mess ( davidescumarius15 )
succes