Intrebarile tale au un singur raspuns... exista oameni si oameni.Ai mai multa incredere in tine, nu baga in seama toate vorbele, iti pierzi timpul doar auzindu-le. Suferi pentru ca esti genul care pune la suflet foarte repede, incerca sa separi lucrurile importante de cele care nu merita pic de atentie. Oameni care profita vei intalni mereu, important este sa stii sa alegi printre ei pe cei care stiu sa te aprecieze ca om.
Nu te-ai gandit ca poate si baietii cred la fel despre fete in legatura profitatul?... apropo daca ajungi sa bagi in seama tot ce se spune despre tine e de rau... daca tu te cunosti pe tine insuti destul de bine nu cred ca ar trebui sa ii iei in seama pe altii cu tot felul de comentarii la adresa ta
In viata de zi cu zi, fiecare trecem prin astea.trebuie doar sa avem rabdare si sa trecem mai departe.si eu sunt foarte sensibila, cand cineva vorbeste urat de mine desi nu e adevarat si desi stiu ca nu trebuie sa ma intereseze ce spun altii atat timp cat eu sunt multumita de mine. dar tot sufar. fiecare face cat il duce dar ne vine randul fiecaruia... o sa vezi ca o sa fie bine
Poate nu ti-ai ales prietenii bine(cercul de prieteni)potriviti, tu poate esti mai santimentala, mai"firava" draguta, buna si miloasa(ceea ce este foarte bine)sunt calitati care nu multi le au, si ar trebui sa fi mandra de asta, daca ei "profita"de bunatatea ta, or sa piarda o prietena adevarata si de mare valoare! Nu te schimba tu, schimbati doar pritenii, tu esti super! Felicitari!
E clar ca lumina zilei, daca permiti sa se poarte asa cu tine e ceva normal sa se poarte. Si vina e numai a ta. De ce sunt atatea persoane parsive? pentru ca exista persoane ca tine care le permit. De ce suferi...degeaba probabil. Exista destui baieti decenti, dar cu cine merita.
@hugo ai dreptate alea sunt calitati, dar sunt complet inutile in 99% din timp.
De parcă voi n-ați profita de noi... Ne folosiți ca niște scuturi (motivul pentru care vreți băieți musculoși și răi) și surse de venit (motiv pentru care vreți bani, mașini, ș. a.)... Așa că din moment ce voi sunteți așa (nu toate, într-adevăr, dar majoritatea?), noi de ce am fi mai fraieri?
La fel ca tine dar sunt baiat dar tot om tu tot om suntem la fel si nu e vorba de baieti/fete e vorba de oameni
Daria întreabă: