Uneori ajută să iei informațiile astea ca atare. Să zicem că ești cu adevărat prost-crescut și neplăcut în relațiile cu ceilalți. Să zicem că ești unul dintre bădăranii ăia... Cum ai putea să-ți dai seama dacă e adevărat? Și dacă e adevărat, ai vrea să te schimbi, sau ai prefera să rămâi așa?
Eu nu te cunosc. Dar din mesajul tău îmi pare că fata are mai degrabă dreptate. Îți zic asta pentru că și eu am fost în locul tău. Am fost unul dintre acei bădărani, nesimțiți, unul dintre acei oameni neplăcuți. Pentru că nu știam cum să mă comport cu oamenii și nu voiam nicio clipă să accept că eu sunt cel cu problemă.
Dar revelația a venit în momentul în care mi-am dat seama că e infinit mai ușor să mă schimb pe mine decât pe alții. Poate că sunt cu adevărat nesimțit și neplăcut.
Și mi-am pus o întrebare: „Oare mie îmi pasă de ce gândesc și ce simt ceilalți, sau mă gândesc doar la mine?"...
Bineînțeles, nu mi-a fost ușor să fiu sincer cu mine. Dar cam asta era problema. Nu-mi păsa de ceilalți. Evident că nu-i ascultam. Evident că mi se părea tot timpul că ei sunt problema...
Să fii tu însuți nu este un lucru bun dacă acel „tu" este buricul pământului.
Întreab-o pe fata aia de ce simte că ești neplăcut. Și ascult-o, poate chiar îți zice ceva adevărat și poate chiar îți dă niște sfaturi care te vor ajuta în viață.
Sfatul meu: nu căuta să ai dreptate. Dreptatea nu există, iar în căutarea ei, îți faci rău și ție și celorlalți. Ascultă ce gândesc oamenii și încearcă să înțelegi ce simt, ce vor să zică. Nu te gândi dacă au dreptate sau nu, dacă-ți fac bine sau nu. Fiecare om are lumea lui...
Doar ca nu sunt prost cescut , nu sunt nici 0.1% badaran, pot sa imi dau seama cum sunt pentru ca din fericire am abilitatea de a ma analiza si a-mi da seama cum sunt. Recunosc ca mesajul, de fapt cuvintele de sfarsit au dat impresia ca sunt un cocalar retardat. Imi pare rau. Problema mea este ca sunt prea bun cu oamenii cand trebuie sa fiu mai tupeist. Problema ar fi ca mie mi pasa prea mult ce gandesc ceilalti. Nu ma consider buricul pamantului dar cred ca fiecare om se considera putin mai deasupra decat ceilalti. I-am dat mesaj si tot nu vrea sa imi zica. Da, stiu, nu vreau sa caut a am dreptate, dar asta e o problema, mereu am dreptate, mereu vreau sa a m dreptate, adevarul suprem exista, chiar daca tu vrei sa il ignori si toata lumea nu il accepta, exista. Stiu ca m-ai judecat dupa cateva cuvinte, nu conteaza, nu te cunosc, asta este, am spus ce am vrut sa spun, ciao.
E adevărat ce spui tu, numai că e mai bine pentru tine să te asiguri că asta este și realitatea, și nu este doar ceea ce simți/crezi despre tine și lumea în care trăiești.
Faptul că-ți pasă prea mult despre ce gândesc alții este problema. Nu trebuie să-ți pese ce gândesc, trebuie să-ți pese de ei, de persoana lor. În momentul în care ai să înțelegi diferența asta, ai să înțelegi și mesajul meu și îți va fi mai ușor să fii umil și modest și să te adaptezi în loc să îi obligi pe ceilalți la adaptare.
Mai ai multe de învățat și asta e normal. Ai grijă să nu te minți pe tine, mai presus de orice.
Pe scurt, trebuia sa o intrebi "Vrei sa te trezesti cu dansa'n transa?" Unele fete vor doar cuculet, trebuie sai ti intre bine in cap asta.Vezi ca i-ai pus mana pe sanii de la prima intalnire, a 2 puncteaza mai jos, a 3 baga si cateva degetele, poate fluiera, ai grija sa nu ai unghiile mari poate te musca.Vezi daca nu e umeda jos, numai incerca.Intre unele persoane exista compatibilitate, intre altele NU
Fetelor sa stii ca le place sa-si bata joc de baietii, sunt bune actrite asa perverse si prefacute creaturi sunt fetele din ziua de azi
Nici eu nu stiu ce vreau. Dar nu fac rau altora mai ales cand este vorba despre sentimentele cuiva, niciodata nu am făcut pe cineva sa se simta ca un cct sau sa aiba nervi pentru ca eu sunt o fraiera. Mereu am spus lucrurilor pe nume sa inteleaga acel cineva despre ce imi doresc daca era vorba despre o mica aventura si eu si el eram de aceeasi parere.
O singura data am facut pe nebuna tipu credea ca ce se face daca ne indragostim pe cand eu cel putin pe min ma cam durea de sentimentele lui imi doream atingeri si multe saruturi, placere. Si tot eu i-am spus ca il iubesc tot eu dandu-i cu flit si mi-a spus "cu te iubesc ala ce a fost" in momentele acelea ma simteam singurica dar niciodata nu mi am putut permite sa ii spun ca sunt cam nimfomana si nu imi doresc o relatie stabila, i-am spus ca il iubesc pentru ca asa am simtit in acel moment eram fericita, pana mea. Mno zi si tu acuma daca asa mi-a venit)
Nici mie nu imi place sa imi arat sentimentele prea mult. Mam obisnuit asa. Prea multe drame din care eu niciodata nu am suferit, poate nu inca.
Da exact asa e si fata asta, a vrut doar atingeri pentru ca nu a mai avut parte de asa ceva de cam doi ani, si simea nevoia. In fine o sa fiu mai rece data viitoare si nu o sa mai cred in nimic
Ce te smiorcai? daca nu a fost ea insusi cu tine tu de ce ai placut doar pentru corpul ei? ar fi culmea sa iti zica cum sa te comporti de la inceput.doar nu esti din plastilina.ia incearca sa nu mai arunci vina pe altii. a profitat un pic de tine, asta e, se mai intampla iar tu ai pus boticul. data viitoare daca nu mai vrei sa iti fie ranit orgoliul actioneaza cu cap si ia totul ca atare fara sa iti faci sperante si poate daca chiar iti pasa de acea fata incerci sa faci ceva dragut dar mai intai asigura-te ca merita...dar oricum probabil esti un idiot care se indragosteste in primul rand de infatisare si mereu de cele peste nivelul lui.acum probabil ca te simti si onorat sa suferi pentru ea si te lauzi peste tot ca ti-a dat o sansa(am zis probabil).si probabil la cel mai mic semn dat iti va creste inima si vei fi gata sa o ierti...sa speram ca ma insel eu.