anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt unii atât de disperați să se însoare?

Întrebarea e inspirata de un eveniment personal petrecut acum câteva zile.
Fusei la ziua de naștere a unei cunoștințe. Acolo era prezent și un tip pe la 30 de ani. Tot timpul cât am stat acolo, acesta nu a vorbit cu mine, dar îmi trăgea ocheade iar când mă uitam spre el, întorcea privirea.
A doua zi îmi zice aceasta cunoștință că tipul ăla vrea sa-i dau nr meu de telefon, că are 31 de ani, nu a avut niciodată o iubită și că vrea să mă cunoască, eventual să se însoare.
Nu am acceptat să-i de-a nr meu.
Nu mă interesa acel individ.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt persoane cu handicap psihic, persoane cu probleme de respect, ori timide, ori cu un cuc foarte mic, ori incapabile sa agate pe cineva in viata reala si atunci se apeleaza la rude si prieteni ca sa-si gaseasca o fata/femeie in vederea casatoriei, mai ales ca asta avea 31 de ani, deci destul de "batran" si probabil satul de mana lui.

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce minți? e clar precum apa ca iti curg balele după el. Iar în legătură cu graba insuratoarei, doar oamenii cu psihic slab cedează și se grăbesc sa se însoare/mărite di cauza presiunii societății

| relian a răspuns:

Daca te uitai la el, e clar cit de mult nul placeai laughing sigur nu ai avut timp ca cine stie pe unde il tavaleai si pe asta laughing
Si de unde ai scos chestia ca e ala disperat sa se insoare? Doar ca ti-a spus cunosotinta aia a ta ca ala cauta partenera sa se insoare, aia nu inseamna ca omu e disperat cum crezi tu.

Nu te interesa deloc, dar te uitai tot timpul la el, hai ne lesi cu basmele astea, mai mai ca cine stie ce iai fi facut daca erai mai singurica cu ala laughing

Nu i-ai dat nr de teelfon asa zici, e bun, lasa ca mil dai mie, eu nu-s disperat sa ma insor, asa ca ia baga numarul aici sa vad ce numar ai laughing

| Sofer a răspuns:

Graba la însurătoare lasă cicatrici adânci în suflet laughing niciodată nu trebuie sa treci la pasul asta daca nu ești cu siguranță pregătit.

| anonim3248 a răspuns:

Dacă are 31 de ani el spune că vrea să se însoare ca să dea impresia că are gânduri serioase.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu toti barbatii sunt barbati adevarati. Mi-e mi-s-a parut foarte urât din partea lui ca se uita dupa tine si ca are ganduri serioase, de a-si intemeia o familie. A procedat total gresit! Eu in locul tau, mergeam la politie sa il acuz de agresiune sexuala. A fost chiar nesimtit. In primul rand daca isi dorea o relatie cu tine, trebuia sa il cheme eduardo sau juan. Nu george sau ion, pe bune astea sunt nume de pradatori sexuali. Si daca voia sa te abordeze, trebuia sa fie intr-un bmw, sa se auda manelee la maxim, si sa iti zica urmatoarele: aloooo, fata, ce faci?! Imi dai nr tau de telefon, si dupa aia iti dau eu mai multe numere?! ( pauza de scuipat seminte).asa trebuia sa procedeze un barbat adevarat, nu sa le zica la cunoscuti ca isi doreste sa se castoreasca. Sa iti ei spray paralizant la tine, si cum vezi un baiat serios si muncitor care nu are bmw, si care te abordeaza cu expresii de genul:buna domnisoara, imi cer scuze daca deranjez, dar am putea bea o cafea impreuna? In momentul ala scoti sprayul si ii dai direct in ochi, dupa care fugi direct la politie. Sa sti ca eu te sustin, si imi pare sincer rau pentru situata grea prin care ai trecut crying

| 4evergentleman a răspuns:

Din cauza presiunii sociale.

| pufulescu0o a răspuns:

Chiar am râs la faza asta! Deci reclamă mai proastă nu se poate face unui bărbat laughing Cred ca sa fi fost in locul tipului acela ii bagam ceva carne in frigider plus doua palme cunostiintei aceleia comune, scuzati exprimarea si intentiile violent verbale!
Despre tine, normal ca ai zis nu! Este o reactie normala la o asa anti-reclama.

| Konstantinos99 a răspuns:

Raspunsul la intrebare:
Dupa varsta aproximariva de 27 de ani la fete si 30 de ani la barbati apare necesitatea apropierii de o persoana si de realizare a unui copil, mai ales daca nu a existat iubit/iubita dorinta ar trebui sa fie in interiorul persoanei de pe al 18 ani,apare un instinct,o dorinta ce se aprinde si cel mai probabil e nestinsa. Problematica este una instinctuala, hormonala fiind aproape imposibil de evitat in ideea de înmulțire a speciei. Extra:Tu ai procedat bine, daca te dorea vorbea cu tine il obținea de la tine doar e barbat adevarat, nu asa prin oficiali. Ca nu a avut iubite nu este o scuza nici altii nu au avut, trebuie sa se dezvolte singur sa arate ce poate sa te cucereasca. In plus, pentru oamenii cu conceptii neo-moderne de ati trai viata sexuala insuratoarea poate insemna un fel de pensionare alături de o persoana insa nu e cazul din ce zici tu.

| Konstantinos99 a răspuns:

Totusi daca nu e o deferență mai mare de 6-7 ani intre voi poti sa te interesezi de el si apoi sa vezi daca ii oferi sanse, adica el sa stie ca vrei dar tot el sa faca primul pas fara numar de telefon happy

| Michele7 a răspuns:

Cum adică? Chiar până la 30 de ani nu a avut iubite? Nici pentru perioade mai scurte? sad