Stii ceva, cateodata cand iubesti prea mult, nu esti iubit. Eu zic sa nu-i mai arati iubitului tau ca îl iubesti, fii mai indiferenta, sa vada si el cum e si poate te va aprecia mai mult. Daca asta nu merge, te sfatuiesc sa te desparti de el, deoarece nu ar trebui sa ai o relatie cu cineva care nu simti ca te iubeste si poate ca daca va sta un timp fara tine, isi va da seama de sentimentele pe care le are fata de tine. Sper ca te-am ajutat, numai bine!
Au gandu la prostii magarii aia asteapta sa se inventeze un aparat care zice cine e om bun si rau asa alegi bine.
Iesi mai mult pe afara cu prieteni tai si ai sa vezi ca o sa-ti schimbi impresia sau poate chiar mai mult, vei intalni un alt baiat care te va aprecia
E rau cand treci prin asta, trebuie sa fii tare si sa depasesti momentul.iesi cu prietene, fa alte lucruri pe care nu le faceai cu el, uita-l. daca nu mai simte ce simtea in trecut nu poti sa-l acuzi de ceva, nu stiu cine a gresit dar acum nu mai poti da timpul inapoi.nu ai nicio vina ca iubesti, doar ca oferi prea mult pentru prea putinul care ti se ofera.Nu e nimic, mergi mai departe.
De ce sunt unii baieti atat de indiferenti cu sentimentele iubitei,persoanei pe care " o iubeste"?
pentru ca uni baieti stau cu o fata pentru sex,iar pentru sex inventeaza relati imaginare serioase,din pacate tu chiar ai crezut in jocul lui
de ce trebuie sa iubesc atat de mult si nu sunt iubita?
daca ai crezut in el mult il iubesti mai ales daca e prima iubire,el poate e invatat sa fraierasca fete nu esti prima fi fara griji a invatat sa joace teatru
Nu am gresit cu nimic, nimic nu am cerut, decat sa fiu iubita, de ce trebuie sa fie asa, unii baieti atat de reci?
tu ai cerut iubire el probabil doar interese sexuale, de ce sunt uni asa reci ca ei vor doar sex nu ceva matur ca o relatie
pareea mea nu il poti numi iubit pe asemenea om
dupa 2 ani e ceva timp ori tia gasit pe alta ori numai te iubeste nu stiu, sfatul meu lasa-l numai fi jucaria lui de joaca, data viitoare ai grija pe cine iubesti
Imi pare rau de tine.
Stima joasa de stima de sine se simte de la distanta, iar asta indeparteaza oamenii. Um om are nevoie de persoane energice, amuzante, distractive si stabile in jurul lor, cel putin in aparenta. Altfel dispare atractia.
Poti sa incerci sa fii ca el. Degajata, indiferenta, am impresia ca se foloseste de tine de inca formati un cuplu si se poarta asa cu tine.
Simte-te presata de faptul ca oamenii care emana un asemenea aer de inferioritate asupra lor insisi devin usor de manipulat si slabi. Nu te mai motiveaza sa lupti pentru ei, stiind ca au tot ce vor de la tine.
Asa e viata unul trebuie sa iubeasca iar altul sa fie iubit unul strica iar altul repara. unul rau altul bun
Intotdeauna, intr-o relatie, unul din parteneri va iubi mai mult si altul mai putin.Important e ca diferenta sa nu fie mare, sa nu se simta, fiecare isi arata iubirea diferit, unii mai mult prin vorbe, altii mai mult prin fapte(care conteaza cel mai mult). Vizavi de ce ai spus tu, cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu el, sa ii spui ceea ce simti si ceea ce crezi, doar el te poate lamuri in privinta asta. Poate are o perioada mai proasta, sau poate nu mai simte la fel..sunt multe posibilitati, vorbeste cu el..Intra*adevar, e groaznic sa sa simti ca nu esti iubit de persoana in care ai investit enorm de multe sentimente, de vise..acum nici nu trebuie sa te injosesti ca iubitul sa te iubeasca, tu ai zis ca ai facut totul..de aici.el ar trebui sa inteleaga ceva, sa vada ceva...
Niciodata nu vei ajunge sa fi buna in privinta unor... Tind sa cred ca ori nu ne uitam noi la cine trebuie si cine ar merita ori asa ne este sortit...Dar nu-ti pierde speranta, soarele va rasari odata si odata.Iar el cu timpul va regreta ca dat cu piciorul la ceva care ar fi putut dura pe vecie.Capul sus :* si incearca sa nu te mai gandesti si incepe sa iesi sa te distrezi ca el cu siguranta o face
Uneori,noi oamenii suntem niste ciudati, nu stim ce e dragostea, nu stim sa iubim, nu stim sa apreciem persoana de langa noi...
Wwoaw ce de raspunsuri primite din partea voastra, va multumesc mult de tot! Imi e greu sa aleg un raspuns castigator, pentru ca toti aveti mare dreptate .