anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt unii baieti si barbati asa de rai la suflet? Ma refer la faptul ca vor doar sex cu o fata...si unii chiar o recunosc si daca nu vrei desi tie iti place baiatul el nici nu te mai baga in seama.Asa am patit si eu si ma simt cel mai groaznic din lume :-( oare nu puteti sau oare nu pot ei doar sa isi vada de treaba lor?

9 răspunsuri:
| EuSuntCineva20 a răspuns:

Nu stiu, dar asta e chestie de caracter. Personal nu-s asa si mi se pare o prostie.

| Gimmy97 a răspuns:

Neeeaa... sunt destul de sigur ca fetele sunt mult mai nesimtite, prin faptul ca nu baga in seama baietii care le iubesc cu adevarat, ca altfel nu ar mai avea parte de destia, dar fetele sunt proaste oricum.

| RAY a răspuns:

Chiar acum cateva zile am citit despre predispozitia genetica a femeilor de a se simti atrase fata de barbati psihopati,asta spune multe despre psihologia feminina si alegerile care le faceti voi, nu e vina voastra si a naturi, deci raspunsul e voua va place sa va jucati cu focul,va plac badboys, hai sasi mai spun ceva orice baiat, barbat vrea sex e ceva normal cand numai prezinta interes fata aia o lasi, sti cum te simti cand te mint fetele ca lor numa sufletul le interezeaza si esti mereu respins? te simti mult mai groaznic, de ce tineti baieti buni in freindzone si i alegeti pe badboys? motivul pentru care noi comunicam cu voi este in mare masura sexul, ce ar putea fi altceva? o fata te atrage sexual deci vrei sex de la ea, nu noi suntem de vina si genetica, cand vedem o fata automat ne gandim la sex ea numai vrea creierul da importanta la alta fata si tot asa

| Sudoku69 a răspuns:

Barbatii e porci I-a nascut..., cine stie?, barbatii e curvari? pai au cu cin' sa fie

| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu, de ce nu iti vezi de treaba ta?
Daca te-ai abtine cand simpatizezi un baiat si totusi nu te-ai da la el, nu ar veni sa-ti faca propuneri indecente.
Jumatate de vina este a ta sau a fetelor, care vor, provoaca, accepta chiar pipaieli si atingeri personale, dupa care, spun ca nu mai vor.
Daca ai fii cinstita cu tine, ai recunoaste ca asa ceva nu se poate intampla, daca spui NU de la inceput.
Un baiatul nu va sarii pe tine, nu te poate lua cu foarta si nici nu-ti poate propune ceva, daca nu accepti sa iesi cu el, accepti sa te saruti cu el, accepti s ate pipai cu el si cand vrea sa mearga mai departe, pentru ca apana atnci i-ai aratat ca esti dispusa sa faci orice, ii spui nu si el nu intelege, asta este pentru ca tu te-ai aratat de la inceput accesibila, dupa care nu ai mai vrut.
Mai multa seriozitate din partea fetelor, nu ar duce aici.

| Issabelle6789 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai dreptate, este adevarat doar ca eu nu stiu cum de am patit asa ceva :-( s-a intamplat fara sa imi dau seama..si ma intreb ce vina am daca asa e firea omului sa simta chestiile astea? Asta nu insesmna ca acum simti cu toti :-|

| Violleta2022 a răspuns (pentru Issabelle6789):

Treburile nu se intampla fara stirea ta, ca doar tu decizi ce veri s afaci, nu decide altcineva pentru tine.
Faptul ca acum suferi, este ca consecinta a deciziilor proaste, nu pentru ca baietii nu au suflet, ci pentru ca tu insati le-ai trimis semnal ca esti disponibila, iar ei au incercat.
Asta nu-i face pe ei mai vinovati ca tine!

| OldSoul a răspuns:

Sincer? Nici voi nu sunteti tocmai "pure" si va cam jucati cu focul.
Ceea ce o sa spun o sa fie putin deplasat de la realitate, dar ideea in sine poate te va ajuta sa intelegi acest comportament.
Voi ca fete, sau bine, mare parte din voi ca fete sunteti atrase de acel gen de baieti "badboy" si ii ignorati complet pe cei care va plac, nu va dati seama de asta si aici pierdeti si voi, si acei tipi care va plac, acei tipi "linistiti" care va plac, vor suferii, si cu timpul fara putin ajutor se vor transforma in acei "badboy" de care vorbim, daca ei au pus sentimente si voua nu v-a pasat de ele, lor de ce le-ar pasa, Schimbarea aceasta se produce in timp, baietii in general sunt atrasi prima data de fetele de aceeasi varsta cu ei, in schimb fetele sunt atrase de tipii mai mari, mai maturi, deci exista suficient timp cat acei tipi sa se transforme din baietii "linistiti si inocenti" in acei "badboy insensibili".
Si acum vine si partea a-2-a, poate parea o idee deplasata, nu stiu daca e cazul tau, nu conteaza, dar sa-ti faci o idee.
Sa zicem ca eu te plac, dar stiu ca ai mai fost cu alt tip si ca te-ai culcat cu el, bine, pot intelege asta, dar sa vad ca ma refuzi cand iti cer sa faci acelasi lucru, ar putea sa-mi dea de inteles ca tu nu ai incredere in mine si ca stai cu mine din orice alt motiv dar nu ca m-ai iubii, sau ca ti-ar pasa de mine.

| minrest a răspuns:

Pai si-a vazut de treaba lui. Ti-a spus ca vrea sex si daca nu a primit a plecat. Unde e rautatea aici? Rau ar fi fost daca mai pierdea trei luni cu tine, te atasai de el si nu il mai refuzai. Si pleca dupa aia. Dar el a vrut sa fie corect.