| diana_9207 a întrebat:

De ce sunt unii oameni asa de rai? Adica toti sunt pentru ei, nu le pasa de ceilalti dar totusi suntem oameni nu putem fi mai buni unii cu ceilalti?happy

8 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Buna Diana, si eu sint de o parere cu tine, intr-adevar unii oameni sint foarte rai, parerea mea este ca acei oameni care nu se gandesc ce fac, si sunt rai din talpa, sunt oameni bolnavi, care pur si simplu nu-si dau seama ce fac, si ce zic, sa fi fost dupa mine i-as fi sanctionat cu aceeasi moneda, ba chiar mai mult de 10 ori mai rau cum se comporta ei.

| Ana_6509 a răspuns:

Intrebare nu e tampita ashley si ar trebui sa-ti dea de gandit.Chiar acum ne-ai dat o dovada de rautate.
Eu ma intreb:oare Dumnezeu cand ne-a creat a stiut ce fiinte demne de dispret si pline de rautate face? Sau el ne-a creat buni insa noi facem tot posibilul sa preschimbam bunatatea in rautate din comoditate sau din simplul fapt ca ne place sa-i injosim pe cei din jur pentru ca asta ne arata ca suntem mai puternici decat ei.Sunt multe intrebari insa lumea nu se va schimba, cel putin nu se va schimba in bine.Asta ne e firea!

| cucu a răspuns:

Pai eu unu nu prefer nici sa fiu bun nici rau ...indiferenta este o cale de mijloc. iar atunci cand fac un bine sau ajut oe cineva o fac din placere dincidecum din obligatzie sau altceva

| anonimmmmm a răspuns:

Pentru ca Unii oameni sunt fara suflet, nu au credinta in Dumnezeu, si sunt fara educatie, dar sunt unii care au suferit prea mult in viata si sunt cuprinsi de o rautate imensa.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Ce may intrebare tampita... NORMAL ca oamenii pot fi buni unii cu altii laughing ce prostii se scriu pe TPU :p

| sweety_2724 a răspuns:

Unii oameni sunt bogati si nu le pasa decat sa aiba ei cat mai multe, nu conteaza daca fac pe cineva sa sufere. Si nu numai; unii asa sunt invatati sa faca, vad asta la parintii lor, la rude, si considera ca asa este corect." Omul este un animal care se lupta pentru hrana si placerea lui, omorand ce le sta in cale."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Unii au rolul de a face bine pe pământ, alții de a distruge!
Numai în lumea celor drepți se poate face judecat corectă.
Crăciun fericit.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca nu mai exista incredere si nici credinta in Dumnezeu ca sa mai vedem cu adevarat partea buna a vietii.

Întrebări similare