| ricardo1234 a întrebat:

De ce sunt urat sad nustiu dc nu pot avea si eu fete frumoase

9 răspunsuri:
| grab a răspuns:

"De ce sunt urat"
Pentru ca asa percepi tu reactia celor care te observa.

"nu stiu dc nu pot avea si eu fete frumoase"

Si alea tot urate sunt doar ca nu isi fac cont pe TPU ci isi cauta non stop solutii de rezolvare sau acoperire a urateniei/banalului.
Iti sugerea sa consulti un stilist si sa incepi sa furi meserie in a acoperi ceea ce natura ti-a lasat.

Succes!

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Fiecare are felul sau de a fi si farmecul personal.
Te pup, pa pa! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te desconsidera.In lumea asta sigur e o persoana care te iubeste din suflet cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca tu ai o asemenea parere despre tine, cum ar putea ceilalti sa te considere altfel?
Schimba-ti atitudinea! Nu mai spune ca esti urat.In fond, nu totul se rezuma la aspectul fizic.Inceteaza sa te consideri urat.Lasa-ti defectele deoparte si analizeaza-ti calitatile.Descopera-le si scoate-ti-le in evidenta!
Fa-ti o frizura care sa te avantajeze, adopta un stil vestimentar in care sa te simti comod, ingrijeste-te.
Stii? Citisem undeva o chestie foarte draguta si adevarata ''nu exista om urat, ci om neingrijit''.
Simte-te bine in pielea ta.Asta e cel mai important. Daca vei continua sa te critici, sa te judeci, vei avea o viata urata si deprimanta.Nu cred ca-ti doresti asta!

Hm..pentru ca nu ai iubit niciodata.Se spune ca atunci cand iubesti pe cineva, acea persoana ti se pare foarte frumoasa.
Deci....va veni si randul tau, nu?

| prizeFTW a răspuns:

''Fiecare este frumos în felul lui'' - doar oamenii urâţi spun chestia asta! Glumeam stai liniştit laughing. Păi încearcă să te îngrijeşti,să ai mereu tenul curat, să îţi razi mustaţa, barba, să te duci la pensat (să nu te facă ca fetiţele că o să pari gay), adica pensat mă refer la a nu fi monosprânceană sau sprâncene groase de 10 cm.Şi coşurile,caută tratamente pentru ele,măşti de faţă pentru hidratare, scapă de coşuri, fă-ţi o freză. NASUL - eterna mea problemă. Nu, nu este urât sau strâmb, doar că am avut mereu bubiţe pe ele şi era plin de riduri.Dar nu ştiu cum toate au dispărut. Am 15 ani. Şi mereu dă-te cu un parfum, fetelor le place, dar nu să nu poată aia să respire lângă tine, potrivit, cât să se simtă un miros plăcut când cineva stă lângă tine.Şi dantura albă. Recunosc că pe la 5 ani am avut două săptămâni în care nu m-am spălat pe dinţi, dar apoi mi-am revenit.Mă spăl de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, şi mă dau cu apă de gură după mese sau la şcoală în pauze.La sport ia-ţi haine de schimb să nu stai transpirat ca un porc după sport. Sper că te-am ajutat! A da, şi hainele, să-ţi vină bine, degeaba se poartă dacă pe tine stau ca pe gard! Succes cu fetele bro.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Nu stiu.
Incearca sa porti ochelari de soare
Haine misto
Sa ai masina
Sa ai bani
Sa fii puternic
Daca ai toate astea o sa ai fete
A da si hainele si ochelarii de soare te fac sa pari cool.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Date cu creme,fa-ti o tunsoare calumea,spalate pe dinti, citeste pe internet replici de agatat, vorbeste cu pretenele tale dupa fa-ti o pretena. Fii mai deschis, incearca sa fii tu insati, vorbeste frumos si literar

| Pitagora a răspuns:

1.nu esti urat(cred) 2. tu poate te crezi urat din cauza ca nu ai avut o fata frumoasa(cred) dar sunt sihur ca intro zii o sa ai o fata foarte frumoasa (niciodata sa nu spui niciodata)

| PuffyPuffulete a răspuns:

Buna! ..mai.din cate am vazut eu in poza ta nici unul din poza nu sunteti urati, acum nu stiu care esti tu, dar, in fine..Partea cu '' nu pot avea si eu fete frumoase '', e o iluzie din capsorul tau.Banui eu ca :
1. ori nu ai avut nici o prietena pana acum,
2.ori nu ai avut prietene frumoase.Acum mai conteaza si cum arati ingrijeste-te si tu..nici prea prea, dar nici prea deloc..moderat..sper ca te am ajutat! :* :-H