Nu esti urata draga mea... fiecare om este frumos in felu lui, chiar daca nu arata asa bine la exterior au o frumusete interioara pe care persoanele care vor vrea sa t cun cu adevarat o vor gasi, sunt mi de oameni mai frumosi mai putin frumosi dar toti au ceva special asa cum ai si tu.nu fi trista pooop... daca vrei sa vb trimite-mi un msj privat cu id tauu te pop skumpa
Pentru ca asa a vrut Dumnezeu sa fi!
sau pentru ca maicata si tactu sunt urati! LOL
Pt ca asa te.a fqt D-zeu! dar stai linistita! fiecare om este fr in felul lui.
Da cam stupida intrebare dar fiecare fata cred ca si-o pune uneori...eu dexemplu la fel ma simtiam urita inainte.dar asta tot depinde de tine nici o persoana nu e urita.trebuie sa te uiti din alt punc de vedere la tine si sa te primesti asa cum esti si sa stii ca nimeni nu e ca tine esti unica in felul tau.la fel ca frumusetia ta.
Urata? Cine ti-a zis ca esti urata?
Ma rog,exclude persoanele narcisiste care se iubesc numai si numai pe ele .
Nu te 'eticheta' tu,lasa pe altii sa iti aprecieze frumusetea si calitatile interioare.
Nu numai esteticul conteaza la o persoana, ci si felul in care gandeste, felul in care se poarta si multe altele.
Orice om e frumos in felul lui deci nu fi complexata :*
Intrebarea am pus-o pentru ca nu aveam ce face.
Oricum, multumesc celor care au luat-o in serios si au vrut sa-mi redea increderea in mine.
E naspa daca pui intrebarea despre tine. Inseamna ca ai ajuns la concluzia ca esti urata daca pui intrebarea "De ce?" Uite. nimeni nu e urat. Asa cum nimeni nu e perfect. Uita-te in fiecare dimineata in oglinda si spune ceea ce vrei sa stii (ca esti frumoasa de exemplu). Functioneaza