Sant corect si sincer, nu insel, nu am inselat dar sant liber sa merg cu ce femeie vreau sani mari sau mici cur perfect sau tip scandura (doamne fereste de asa ceva nu ma uit la schelete ambulante) unica conditie sa nu imi insel partenera ar fi sa aiba certificat din partea lui dumnezeu cu garantie ca a fost made in heaven, pe pamant numai demoni gasim (lume cu 2 fete)
"toti de pe planeta asta fac așa ceva"?!?
Despre ce vorbesti mai fata? In primul rand, nu toti barbatii inseala. In al doilea rand, de dragul conversatiei, hai sa accept abordarea ta superficiala, impartind femeile in 2 categorii si anume cele cu sani misto si cele cu fund misto. Uite ca eu de exemplu, sunt un tip care mai degraba se uita la cooru' femeii (care in nici un caz nu trebuie sa fie mare, ci sa aiba o forma frumoasa) decat la sanii ei...nu-mi plac sanii mari, pentru mine sanii nu reprezinta un criteriu foarte important atunci cand evaluez o femeie din punct de vedere estetic. Nu stiu cum ti-ai format aceasta conceptie, dar e total gresita, exista gusturi si gusturi, nu poti sa generalizezi.
Sunt, totusi, curios cu cine inseala barbatii? Cred ca tot cu femei! Sunt barbati care inseala si cu alti barbati dar sunt mai putini ca si femeile care inseala cu alte femei. Cum femei sunt mai multe pe glob cred ca procentul femeilor care inseala este mai mare! Miscarea feminista v-a bagat in cap ca doar barbatii inseala si ca femeile n-au aceleasi drepturi ca barbatii. Normal! Au drepturi mai multe. Intr-o firma, daca te uiti, femeile ocupa locurile cele mai usoare si mai banoase.
Nu toti barbatii inseala.Cei care nu au convingerea ca fidelitatea e un lucru esential o inseala si pe cea cu sani mari, cei care sunt credinciosi lui Dumnezeu si au ca principiu de viata fidelitatea nu isi inseala sotia indiferent ce forme au femeile care se arata disponibile.
Ce vorbești dar voi câte prrtenti aveți în ziua de azi,oferiți doar fundul vostru sau vaginul sau sânii atât, ne înșelați conținu, cele mai multe tarfe sunt din România, ma lași, sunt și bărbați care inseala, ne am pierdut încrederea în voi, numai vb ca orice propoziție spusa de voi e o minciuna
Cred ca esti tu obsedata de sani, nu barbatii, fiindca mai toate fetele la adolescenta nu au sani si totusi ajung sa fie alese de baieti si multi se casatoresc cu ele, chiar si fara sani.
Eu zic sa lasi tu obsesia asta cu sanii mari sau fundul mare, ca nu dupa asta se orienteaza un barbat cand te alege ci dupa ce ai in cap si in suflet.
Exceptie face curvarul, care umfla numai dupas ex, dar ala u iarta nici una slaba bat, deci nu se ia in calcul un asemenea specimen.
"De ce sunteți dispuși toti bărbații (...) v-ati insela iubitele sau șotiile..."
===
Lăsând la o parte limba cam șchioapă, tare aș fi curios să aflu cum pot înșela o șotie?!?
---
Relativ on topic: mi-am înșelat fosta soție cu o tipă care avea doar un sân. Și ăla relativ mic. Deci chiar nu contează criteriul ăsta. Mult mai probabil tipele pentru care amica ta a fost lăsată erau doar niște pipițe care cedează la prima întrebare. Faptul că au (sau nu) țâțe mari e doar întâmplător.
Generalizarile nu isi au rostul, ai intalnit 2-3 care au inselat si acum gata e toata rasa masculina bagata in aceeasi oala, asa si noi daca am auzit de cateva cazuri de femei infidele trebuie sa zicem ca toate sunt la fel? Ma tem ca prietena ta a fost inselata din alte cauze ce nu tin de fizic...
Sau poate ca tu proiectezi niste insecuritati si frustrari personale asupra tuturor barbatilor de pe planeta...
Nu sunt însurat încă.
Dar mă voi strădui să nu-mi înșel viitoarea soție.
Așa că încerc să o caut și să fie precum shaorma.
Cu de toate.
Ne-a prins, băieți. Nu mai are rost sa negam. Alice ne știe pe toți. E game over pentru noi. Până aici ne-a fost. ¯\(ツ)/¯
Bă nu am nicio dorință să înșel pe nimeni și în general sunt mai atras de fete grase cu forme mari și ferme deci nu, nu aș fi dispus să fac nimic din ce ai spus tu.
Am si eu un "prieten" a carui sotie a optat pentru un alt barbat cu o anume circumferinta si lungime mai mare decat a lui. Sarmanul! Ce se mai plange el de calitatea indoielnica a fidelitatii feminine! Ce zici? Sa ii sugerez sa scrie aici pe acest site despre...
Cate concluzii ciudate ai tras nici macar nu stiu daca glumesti sau nu, singurul motiv pentru care as insela pe cineva este daca nu planuiesc sa am ceva serios cu persoana aia, si gresesti oamenilor le plac lucruri diferite, adica mie imi place mai mult fundul mare decat sanii, poate la altii este fix cum ai zis tu, dar nu inseamna ca la toti este asa, cel mai probabil ai tu niste insecuritati, poate nu ai sanii asa mari si ai complexe de genul, stai linistita ca la unii le plac si plate la altii si cu fundu mare, nu numai cele cu sanii mari sunt atragatoare.
Nu vreau să mă laud, dar eu personal îți spun cu toată sinceritatea ca am avut relații si nu am înșelat niciodată dar am fost inselat, este un sentiment neplăcut.
E si vice versa doar nu imi spune tu mie ca unele femeile nu isi inseala barbatii cu altii mai aratosi decat actuali ca nu as crede asta
E posibil ca baiatul cu care sa stai tu sa fie dintr-o liga din care tu in mod normal n-ai face parte si sa fie in relatie cu tine de felul treaca mearga daca intelegi ce vreau sa zic... daca e asa cum spun eu nu ar trebui sa ai pretentii vizavi de lucru asta, pentru ca si tu ca femeie daca ai vedea un fel de Dorian Popa mai chipes decat prietenul tau ti-ai imagina tot felul cu el stai linistita
Observ in spatele acestei intrebari un soi de revolta, o forma de protest vehement impotriva barbatilor care inseala pe sarmanele fete, femei nevinovate, inocente si debordand de iubire si intelegere. Te intreb insa, cu cine inseala domniile lor barbatii (atat de vinovati)? Nu cumva cu alte surate femei, mai putin caste? Cine ii impinge spre adulter? Nu cumva lipsurile mai putin enumerate aici si nu ma refer la marimea bustului sau a sanilor?
Cum iti permiti sa generalizezi toti barbatii, femeie?
Nota: Si pulele de lemn sunt o optiune
Daca e plata ca dorna. e de inteles. Eu unul prefer sani medii si fund mediu pentru o relatie de lunga durata.
AndreeaA_4794 întreabă: