In lumea stiintifica au existat multe personalitati asexuale care s-au dedicat stiintei si cunoasterii si nu au avut timp se se ocupe si de partea intima.Nikola Tesla si Isac Newton au fost virgini dar au avut o contributie importanta in stiinta.Dar gandeste-te ca oamenii astia stateau toata ziua ocupati si isi consumau timpul intr-un mod util si productiv.
Si asa sa faci si tu, corpul nostru are o energie sexuala care trebuie eliminata ba prin sex, sport sau alte activitati care sa te tina ocupat.
Nu am zis că am rupt-o pe labă. Am zis că îmi dădeam laba până acum un an jumate, adică până la 21 și 8 luni. 23 de ani (și 2 luni) am acum. Nu am rupt-o, fiindcă nu exageram, nu devenise o dependență, eram ponderat, ca dovadă că m-am putut lăsa relativ ușor, etapizat în decurs de 6 luni, de la 21 de ani și 2 luni (iunie 2021) până la 21 și 8 luni (început de februarie 2022). Iar ulterior nu mai am simțit dorința de a mă reapuca. Și să știi că nu îmi fac frustrări nici din asta.
Nu mi se pare că sunt așa mulți raportat la totalitatea userilor din categoria dragoste și sex și conversații.
Nu am estimat sau calculat, dar nu cred că suntem nici măcar 1%, câți suntem în realitate din totalul populației. Sau suntem tot pe acolo și aici, adică max. 1%. ))
Și unde am spus că mă plâng că n-am iubită? De unde ai tras concluzia că m-aș plânge? Eu unul sunt total împăcat cu felul meu de a fi și sunt în regulă cu opțiunea mea, n-am nici regrete și nici frustrări.
Pur și simplu postez pentru dezbatere, pentru conversație și pentru dialog. Nu pentru asta e site-ul ăsta?
In fine, este evident ca ai o problema, asta ce ai adresat tu in intrebare nu e o dezbate, e o frustrare si aveai nevoie de o confirmare de la virginii si cei singuri de pe TPU, raman la parerea ca a avea o prietena iti schimba radical vibe-ul, cheful de viata, te motiveaza sa evoluezi, si alte chestii ...asa e de cand lumea nu te poti bucura de viata singur, nu poti calatori singur, nu poti sta intre patru pereti fara sa comunici cu nimeni ca o iei razna, acum nu se simt ca inca ai 24 de ani, dar de la 35-40 ai sa vezi tu ce te asteapta
Doar faptul că din 11 întrebări puse de tine vreo 4 sunt legate de acest subiect ar trebui să îți spună ceva, adică faptul că există, undeva în adâncul psihicului tău, o frustrare, un sentiment de neîmplinire, de ceva care lipsește. Tu practic cauți, probabil chiar la nivel inconștient, aprobare pentru stilul de viață ales de tine, te simți diferit și neînțeles și cauți persoane cu care să rezonezi și care să simtă ca tine, persoane care să-ți adeverească faptul că nu ești singurul care a făcut această alegere și că acest mod de viață, aromantic și asexual, ar trebui să fie o normalitate. Din păcate însă, asexualitatea și aromantismul nu vor deveni nici o dată o normalitate în societate pentru că procentul de persoane care sunt în acest fel este extrem de mic, iar normalitatea în societate este stabilită întotdeauna de majoritate.
Acestea fiind spuse, nici eu nu consider sexualitatea și romantismul ca fiind nevoi fundamentale pentru că se poate trăi fără ele, însă le-aș situa imediat sub cele fundamentale pentru că, fără ele, pierzi o parte fundamentală din a fi om și societatea te va considera mereu ca fiind un ciudat. Ignorarea nevoilor de bază, nevoilor imprimate în psihicul uman încă de la „Adam și Eva", cum ar fi nevoia de reproducere, de libertate, de socializare, etc, are întotdeauna consecințe asupra psihicului, chiar dacă cei în cauză încearcă să se mintă pe sine însuși că totul este OK. Uităte doar la categoria dragoste și sex și citește întrebările și răspunsurile celor virgini, dacă privești obiectiv o să-ți dai seama că acestea mustesc de frustrare și lipsă de speranță.
Oricum, e irelevant să-ți dai cu părerea despre sex atâta timp cât tu nu l-ai încercat, vulpea spune că strugurii sunt acri dacă nu ajunge la ei .
După părerea mea, sexul e o artă, e cea mai mare apropiere care se poate atinge între două persoane, sexul nu e doar o mișcare de du-te-vino, e renunțarea la toate inhibițiile, scoaterea măștii pe care o purtăm zilnic și dăruirea totală și completă, chiar dacă doar pentru momente scurte, aceste momente sunt întotdeauna de neuitat iar apropierea rezultată din sex nu se poate atinge altfel.
Ca să-ți dau un exemplu, am cunoscut mulți care spuneau că ei n-ar citi în viața lor o carte, cărțile sunt pentru fătălăi și tocilari, etc, însă ei nu încercaseră nici o dată să citească una. Pe unii am reușit să-i fac să le placă să citească după ce le-am recomandat diferite tipuri de cărți și au descoperit ce le place.
Dacă ție ți e bine asa nu trebuie sa ți pese de normele societății, dar nici nu trebuiesa convingi pe cineva de lucrurile astea nici sa te justifici pentru ceea ce simți. Trăiește viata asa cum dorești, nu contează părerea lumii.
Depresie face parte din bolile psihice, este in cartea de boli psihice, medicii nu-s necunoscatori, anxietatea, schizo, tulburarea bipolara, tulburarea obsesiv compulsiva.
Daca te simti bine asa, e okey. De masturbare nu stiu cat de bine e, ca te-au privat de placeream de fapt ai fost privat de unele probleme ce le ai, ca un om sanatos are placere mereu.
VerginicăVacăGrasă întreabă: