| popmirgea1999 a întrebat:

De ce timizii de multe ori nu sunt bagati in seama de fete?

ce sansau au acesti sa aiba vreo prietena? ce parere aveti despre ei daca sunt mai retrasi?

4 răspunsuri:
| TwiXXXie a răspuns:

Tristul adevar e ca nu sunt bagati in seama... Eu am trecut printr-o perioada de asta cand aveam 13-14 ani, foarte greu. Eram invizibil in special pentru fete DAR m-am schimbat, sunt mult mai sociabil si asta se vede si in relatiile cu cei din jurul meu, aproape ca am ajuns sufletul petrecerii! Tu trebuie doar sa iesi din zona ta de comfort si sa fii mai sociabil, mai tupeist. Stiu ca poate pare greu dar nu este, in timp te obisnuiesti! Succes, te salut

| Love4Music a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, fetele nu ii considera demni, sa le protejeze, sa aiba grija de ele, si le-am inteles perfect.
Timizii sunt mai interiorizati iar orice exteriorizare iese din zona de confort al acetora.
De aceea am inceput sa ma documentez si sa imi dau seama cum stau lucrurile.
M-au ajutat foarte mult articolele de pe NLP Mania.
Uite aici unul: http://www.nlpmania.ro/......-de-altii/

Iti recomand sa citesti cartea: Arta de a iubii de Erick Fromm

Tipul asta a fost un vizionar. El pleaca de la ideea ca iubirea nu o poate simti o persoana daca nu e pregatita, daca nu s-a dezvoltat pana la un anumit nivel.

| Dariusuu a răspuns:

Sunt băgaţi în seamă doar că nu ştii tu.Mai sunt fete care adoră băieţii timizi crede-mă.
Timiditatea se poate rezolva, dar sensibilitatea nu.Cu cât te obişnueşti cu o persoană cu atât o să-ţi fie mai uşor cu ea.

Cu bine.

| AdyAdeluş a răspuns:

Tu se pare esti unul dintre ei. Baietii acestia au sanse sa aiba prietene, fete care sunt mai indraznete. Mie de exempluI imi plac baietii timizi pentru ca sunt asa draguti dar fiecare fatancu parerea ei, la fel si baietii. Ei nu sunt bagati in seama deoarece ceilalti considera ca sunt genul care ascultamai da mai departe asa ca nu sunt implicati in multe lucruri. Multa bafta