| RobyAdy a întrebat:

De ce tinerii se gandesc numai la sex?!

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Se gandesc la sex pentru ca nu au incercat si sunt curiosi,sau este din cauza pubertatii, dar in mare parte majoritatea adolescentilor obsedati sexuali(sau care vorbesc excesiv despre acest subiect) sunt cei care nu au intretinut relatii sexuale, si sunt pur si simplu curiosi.Multi se gandesc sa si-o inceapa devreme, pe la 13-14 ani,din pura curiozitate,fara sa stie ca poti lua boli sexuale,sau ca organele sexuale nu sunt dezvoltate la varsta asta, de faptul ca o relatie nu tine ce sa mai zic, e logic.Si iti dai seama,adica in Romania peste tot,pe prima pagina sunt numai lucruri legate de sex,si copii cand vad,normal,ajung sa vrea si ei,adica e chestie de,nu de moda,de influenta,te influenteaza cei din jurul tau,si iti dai seama ca de la atatea violuri(la televizor trebuie mereu sa se intample cateva ceva)hartuiri sexuale,iti dai seama ca numai acolo se gandesc,dar nu imi place in intrebare ca ai zis,, De ce tinerii." adica se subintelege ca toti tinerii se gandesc numai la sex, ceea ce este exclus.Sunt si exceptii,putine, dar sunt, sa nu uitam de ele.

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In mare parte,nu e vina lor,ci a hormonilor cu care sunt ''bombardati'' la adolescenta.

Ar mai fi vorba si de mass-media,care promoveaza sexul ca pe cel mai banal lucru de facut.

Si apoi, la sfarsit, intervine propria personalitate.

| ascovit a răspuns:

Pt. ca nu au alta treaba.

| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Se gandesclaughing? Tinerii vor sex si, de cele mai multe ori, pe loc. Vrem nu vrem, trebuie sa fim constienti ca lumea in care traim nu mai este la fel ca inainte, si ca adolescenti se maturizeaza inca de la o varsta frageda. Bine ca mai este si varsta cand este normal sa se gandeasca la asa ceva, dar cand ii vad pe aia de 12 anilaughing ca deja si-au inceput viata sexuala ma lasa rece, mi se pare total anost. Aici se vad cei 7 ani de'acasa.batting eyelashes

| Carmen a răspuns:

Tu nu te gandesti la asta?!

| maria_9426 a răspuns:

Buna
Tu de ce te gandesti?

| JelLy_3370 a răspuns:

Cu siguranta din cauza hormonilorhee heelaughing))rolling on the floor)

| adriana_3818 a răspuns:

Eu nu cred ca tinerii se gandesc numai la sex. dar e important intr-o relatie deoarece acesta o intretinehappy

| RobyAdy explică:

Ma refer la tinerii cu varste cuprinse intre 10-18 ani! Mai ales ei sunt cei care isi doresc sa inceapa viata sexuala!

| eu_5690 a răspuns:

Dar nu toti tineri se gandesc numai la sex.
dar totusi majoritatea o fac pentru ca SUNT TINERI sunt cele mai noi experiente pentru ei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca societatea din ziua de azi numai de asta se vorbestewinking Sunt tot felul de mesaje sublimale la tv cu si despre ``sex`` iar adolescenti si tineretul fiind in continua dezolvare percep mesajele acestea ca aparatul radio undele happy Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca au draci pe ei! Unde ai vrea sa se gandeasca, la PIB?
P.P. Adevarul este ca se gandesc prea mult la asta laughing

| marya19 a răspuns:

De vina sunt hormonii care"nu mai au rabdare"laughing

| Evangelina a răspuns:

Se gindesc la sex deaorece asta e in mintea lor.Ce sa le faci?! Dar nu sunt toti asa, majoritatea.Itrebi asta deorece si tu te gindestila sex?