Bună.
Încă mai este îndoctrinată ideea că femeia trebuie să stea la cratiță și bărbatul să zburde prin viață!
Pa, pa.
IDei preexistente vechi.Pe mine nu ma deranjeaza sa se masturbeze chiar deloc.Si pentru cei care zic ca nu pot sa ramana virgina, uita ca CLITORISUL e principal in excitare, si el e in afara.Cei drept orgasmul o sa fie mai greu de atins fara degetul in vagin, da nici pe departe imposibil.Parerea mea e ca nu e nimic de facut urat, pentru ca nu e nimic anormal in asta. Oamenii o fac de demult, dar de la inceputul anilor 1900 si inainte cu vechea traditie ca femeile aveau 3 straturi de rochii si centuri de castitate, urmata la noi de comunism, o perpatuat ideea asta ca ar fi ceva de neconceput sau "Drept" rezervat doar barbatilor.Prostii,ce sa-i faci.
Depinde de om.Cei mai deschisi la minte sunt de acord cu mai multe chestii(si nu incerc sa jignesc alte categori de oameni cand spun "cei mai deschisi la minte").Eu sunt asta.Sunt de acord cu fetele care se masturbeaza, nu vad ce e rau in asta.Si-a inceput viata sexuala devreme, e prostituata sau alte chestii? E treaba ei, nu a mea, si chiar imi plac bisexualele sau alea lesbi.Ma feresc doar de alea cu 2kg de machiaj pe ele si de gay/bisexuali.
Pe intelesul tuturor: fiecare face ce vrea, cine vrea sa inteleaga intelege cine nu vrea nu intelege.Nu are rost sa stai pe langa persoane care te critica, pleci de langa ele si stai cu persoane care sunt ca tine(si nu vorbesc de tine).
Poate s-a pus in capul unora chestia aia cu e fata, trebuie sa fie sensibila, sa te comporti frumos cu ea...aolo! Se mastrubeaza?! Pai e o curva nenorocita.De ce e asa? Nu se stie.Dar asa e ca asa vrea cretinu' sa fie.E o chestie d-aia: nu e bine sa fie asa, nu stim de ce dar nu e bine.De ce ma enerveaza asta? Pai nu e treaba mea nu ar trebui dar totusi ma enerveaza ca sunt un tampit(nu vorbesc despre mine).
In Romania este o traditie sa il critici pe altu, sa te bagi in viata lui si sa fi o boala pana acea persoan gaseste un "tratament"(de obicei pumni ca asta merita aia care nu isi vad de treaba lor)
Nu iti convine? Ok! Esti liber sa o spui dar nu exagera.
Lumea are dreptul să vorbească, tu ai dreptul să nu îți pese. Așa că dragă, masturbează-te liniștită!
Spun pentru că așa vor ei, pentru că pur și spimplu lumea efăcută să comenteze. Iar pe tine dragă nu ar trebui să te enervezi pe ce spune lumea despre cele care se masturbează. Odată ce te enervezi înseamnă că te simți atacată, în fine, cum spui tu. Dar să ști că nu e treaba măgarului de unde beau oile apă! Numai bine.
Pentru că voi nu sunteți dezvoltate, vă faceți singure rău din cauza aceasta, și facem la fel și pentru fete și băieți.
Conceptii invechite, ideea ca barbatul este stalpul casei si are dreptul la rasfat, femeia insa trebuie sa fie supusa, asa gandeau batranii si culmea asa gandesc si taganii in zilele de azi, deci nu te mai mira ca inca exista aceste diferente
Pentru ca... deci, fata adica domnisoara are ceva de pret..virginitatea. Odata ce o fata se masturbeaza isi pierde virginitatea, sunt baiat dar am impresia ca nu poti ajunge ca si fata la orgasm daca esti inca virgina, nu stiu voi stiti . Iar odata ce fata s-a masturbat si si-a pierdut virginitatea, nu va mai fi privita cu aceiasi ochi de eventualul partener de viata ci ca pe o taratura (desi nu e normal, parerea mea, toti avem dreptul sa facem ce vrem si nu trebuie sa fim judecati). La baieti de virginitate trebuie sa se scape cat mai repede, pentru ca este acel sentiment de mascul feroce, desi ejaculeaza precoce ca sa fac si o rima . Cred ca ai inteles ceva desi m-am exprimat dezordonat.
Buna!
Da si mie mi se pare aiurea, dar fetele pot ramane gravide... probabil de asta, baietii nu au nicio problema. Deci...
Cu toate ca unii se mira cam mult gen : Mama ce a facut tipa nu stiu care!, cam aiurea, stiu!
Sper ca te-am ajutat !
Iti zic eu cum este realitatea, fetle sunt mai finute, atente, si nu trebuei sa fie usor influntate, fetele ai anumite pretigii si caracater, nu e ca un baiat : ba azi ma duc beau ma distrez, ma doare undeva, poate mai agat o gata etc, nu-mi pasa. Insa fetle nu sunt asa, sau cel putin ar trebui, ele tot timpu in orice lucru marunt pe care in fac trebuie sa aiba ceva castig sau profit, scop. Deci de aceea sunt privite astfle fetele.
Pentru ca fetele is mai finute si bate mai urat la ochi fetele is mai alintate si ceri si pretentii... e urat unui barbar dapai fetei e deja...
Lumea este inpocrita simplu ba samsugi anonim tu in toate raspunsurile tale faci matrimoniale