| gaby37 a întrebat:

De ce toata lumea se baga in treaba mea de ex azi la scoala am facut-o curva pe una si acum sa-r parinti de la astia din clasa cu gura pe mine ca-s nesimtit dc

12 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca aia chiar era curva bine ai facut...Si asa prea multe curve sunt prin Romania si trebuie sa li se zica pe nume big grin

| zuzu a răspuns:

Ptc asa esti.:]

regis
| regis a răspuns:

Faptul ca ai facut-o pe una curva nu prea e "treaba ta". E o treaba care o implica in primul rand pe ea, deci lumea nu se baga in treaba ta, ci in treaba voastra.
Si ca sa intelegi mai bine, daca parintii de la astia din clasa "sa-r" cu gura pe tine ca esti nesimtit, tu de ce te bagi in treaba lor?

| gaby37 explică (pentru regis):

Sti ca asta n-are logica ultima fraza

| regis a răspuns (pentru gaby37):

TU imi spui MIE ca fraza "n-are " logica? rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Probabil nu are logica pentru tine, dar iti garantez ca cei care au citit mai mult decat abecedarul si cartea de imobil au inteles foarte bine analogia.
Oricum, venind de la tine observatia, nu pot sa o iau altfel decat ca pe un compliment big grin.

| MasterOfDisaster a răspuns:

De ce? pai esti un pic nesimtit.cand esti la scoala trebuie sa ai un limbaj adecvat.cand jignesti pe cineva nu mai e doar „treaba ta".de ce ai impresia ca fata sta ca proasta sa o jignesti tu?
mai ales ca dupa cum scrii mi se pare ca ai sub 12 ani. daca la varsta asta vorbesti atat de urat,cand vei mai creste ce o sa faci?
revizuieste-ti comportamentul, fi mai politicos, si toti te vor lasa in pacewinking

| gaby37 explică (pentru MasterOfDisaster):

Am 13 ani n-am chef sa pun semne de punctuatie da ma eu eram cu aia si am vazut-o cand se sarutau cu mai multi

| JESSARYA a răspuns:

Ai auzit de., in viata ta? Scrii la fel cum gandesti si actionezi, deplorabil. Smecherasi de astia ca tine sunt peste tot, bine ti-au facut ca au sarit cu gura pe tine.

| gaby37 explică (pentru JESSARYA):

Am fost cu ea si am mai prins-o cu niste baieti cand se sarutau de asta am facut-o curva sa vezi cum merge masa rupta-n bot
si m-am certat cu un prieten din cauza asta

| Lace a răspuns:

O cunoşti tu aşa bine bine de o faci curvă? Şi chiar dacă ar fi,nu e politicos să jigneşti o fată."Se bagă în treaba mea?", aşa atitudine, aşa caracter.

| gaby37 explică (pentru Lace):

O cunosc uita-te la ultimile mele mesaje

| Anonimus_6477 a răspuns:

Si ce ai rezolvat ca ai facut o fata curva? Lipsa de bun simt... daca eram parintele respectivei te si bateam, stii tu ce a facut ea de o faci curva? Si chiar daca a facut ceva nu ai dreptul sa o acuzi, nu e OMENESC. Cius