Ma...faci ce simti, cum simti...E adevarat ca totul vine de la sine. o sa vezi cand o sa te saruti cu mai multi, ca toti au stiluri diferite de a saruta, trebuie doar sa te adaptezi dupa situatie. Ce s-a intamplat cu tine? Te-ai gandit prea mult, te ai agitat, te-ai emotionat si te-ai blocat. Asta nu inseamna ca nu stii sa saruti. Poate ti s-a mai intanplat vreodata sa-ti iasa ceva cand erai singura acasa, dar daca ai incercat sa arati altcuiva, nu ai mai reusit, pentru ca te-ai emotionat si automat corpul nu a mai reactionat cum trebuia. Asta s-a intamplat si cu sarutul tau. Cand o sa fii complet relaxata o sa vezi ca e ceva banal
E o prostie treaba ca totul vine de la sine, depinde si de criterii aici perechea se gaseste in cazuri ciudate si fara sa cauti asta e demonstrat dar cand vine vorba sa faci sex sau sa iei alte decizii in relatie nu are cum sa vina de la sine; cineva decide sa o faca si ajung la un acord cand, cum, unde... sa zicem ca eu (un exemplu) vreau sa mor dar chestia vine de la sine, NU are cum asta mi-o planific eu cum ma omor sau cand voi muri.
Pai din greșeli înveți E adevărat nu vine de la sine, dar nici nu se poare explica în cuvinte cum se săruta. Nu cred ca exista o teorie pentru asa ceva. Înveți pe parcurs.
Mutubal întreabă: