| Steam321 a întrebat:

De ce toate femeile frumoase în ziua de azi sunt materialiste și curve

35 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand una arata bine atat fizic cat si frumusete zice asa: profit pe urma prostilor si eu ies in castig iesiri, cadouri si pwle de schimbat. Nu se multumesc cu putin

| RAY a răspuns:

Vezi ca conform religiei tale nu ai voie sa judeci aproapele, sa arunce primul cu piatra care e fara de pacat

| Steam321 explică (pentru RAY):

Deci eu acum am pacatuit

| RAY a răspuns (pentru Steam321):

Da,ai judecat aproapele plus ca ai jignit femeile, ai aruncat cu pietre in toate tu fiind cumva iisus? nici iisus nu a aruncat cu pietre in femeia aia

| RAY a răspuns (pentru Steam321):

Fi om si cereti iertare de la ele, in caz contrar numai posta icoana cu iisus la avatar

| Holiday a răspuns:

Au inteles si ele ca nu e bine sa se combine sau sa stea agatate te toti fraierii daca printr-o conjunctura nefericita totusi au ajuns la un moment dat intr-o relatie cu unul de asta.
Iar asta cu "materialiste si curve" e doar o reactie de frustrare a celor care vor femei frumoase si destepte dar nu au nimic de oferit. In general nimic, nu doar de bani e vorba.

| Steam321 explică (pentru Holiday):

Deci sa înțeleg ca dacă nu am bani nu pot sa stau cu o femeie frumoasa, și merit una de pe străzii?

| Holiday a răspuns (pentru Steam321):

Nu trebuie sa ai bani sa ii intorci cu lopata, dar oricum sa ai o situatie stabile si in plus, la fel de important, sa ai o educatie, sa ai atitudine, sa fii capabil sa stimulezi femeia atat fizic cat si intelectual. Asta asa pe scurt si la modul general. Intotdeauna exista particularitati, dar si aici, ca sa le intelegi in functie de femeie iti trebuie ceva inteligenta si experienta. Nu toate femeile vor aceleasi lucruri, sau chiar daca vor, au pondere diferita de la femeie la femeie.
De ce crezi ca e o vorba care zice ca "barbatul trebuie doar sa fie putin mai frumos ca dracul" si nu una de genul "barbatul poate sa fie prost ca noaptea"?

| Necunoscut112 a răspuns:

Se numeşte "emancipare" laughing despre moralitate, nu stiu ce să zic, nu sunt de acord că femeile frumoase sunt curve. Cred că la viata mea am văzut mai multe bagaboante nasoale, decât frumoase. Alea frumoase vor bărbaţi cu bani, că doar o viaţă au şi nimănui nu îi plac neajunsurile.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Majoritatea femeilor frumoase sunt mai usoare, dar am vazut si destule uratele naspa la caracter.

| Necunoscut112 a răspuns:

Alea care zici tu că sunt frumoase, sunt frumoase doar pentru că îşi permit să se îngrijească. Cosmeticele, şedinţele de epilare/coafare/manichiură /pedichiura, extensiile de păr şi gene, hainele şi încălţările frumoase costă! D-asta sunt femeile materialiste, că le place să arate bine, să se bucure de viaţă fără a avea grija zilei de mâine.

| Steam321 explică (pentru Necunoscut112):

Nici nu știu ce sa zic, dar mulțumesc pentru răspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea ta))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostie mai mare nici ca puteai sa scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat esti de prost pana nici liftul nu pleaca cu tine. Daca nu ai avut sansa sa intalnesti femeia potrivita, ghinionul tau. Dar nu toate sunt materialiste. De exemplu eu am fost cu o tipa care era de 10x mai bogata decat mine. Si ea m-a tinut mai mult cu bani decat eu pe ea. Si nu era nici cu moravuri usoare. Pur si simplu ne-am iubit. Tu? Un frustrat! Mai bine taceai.

| Ara997 a răspuns:

Pai is ca ciupercile alea rosii cu puncte albe. (unele) unde este frumusete si nu este si caracter acolo pica si fisa " taci ca pot trai usor si bine faierind pe altii)

| sweetangels a răspuns:

Lol, sunt asa doar daca nu au de unde alege si singura lor satisfactie langa voi ar fi doar banul!

| Elide a răspuns:

Curve au existat pe lumea asta de când lumea,dar acum oamenii au luat o razna încât ajung sa o facă și pe străzi fara a le mai fi rușine de nimeni, a devenit o obișnuită, mai ales că o fac înainte de căsătorie, daca pe tine te.a refuzat una frumoasă nu înseamnă că e neapărat cu*** ceea ce și cred că ai avut parte de o dezamăgire voi, băieții, numai așa faceți când unele fete va refuza.

| Steam321 explică (pentru Elide):

Nu am avut nici o iubita draga mea dar doar întreb și eu așa de ce trebuie sa ai bani ca sa ai o prietena frumoasa, de ce?

| Elide a răspuns (pentru Steam321):

Pai și crezi că fetele astea frumoase au toate bani? Unele vin din sărăcie lucie dar cu niste trăsături de păpușă la fața, nu trebuie sa ai bani, trebuie sa ai un aspect fizic frumos și un caracter frumos!

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Steam321):

Pentru că frumuseţea cu cheltuiala se ţine. Dar dacă ai alte calităţi, Poti cuceri o femeie frumoasă şi cu bani mai puţini. Eşti frumos, ai studii superioare făcute pe bune? Banuiesc că cel puţin la a doua întrebare răspunsul e "nu", că altfel ai putea avea un job ok. Femeile nu vor neapărat bani mulţi ca să accepte un bărbat, dar nici să fie cu ultimul ratat nu e ok. Şi nu e vorba doar de femeile frumoase, ci de toate. Niciuna nu e încântată să fie nevoită să ţină ea casa, că bărbatul ei nu e in stare să obţină mai mult de minim pe economie.

| Steam321 explică (pentru Necunoscut112):

Am decât 12 clase cu bacul loat atât și de 5 ani stau acasă degeaba

| cyupaku a răspuns:

Esti ghinionist daca ai intalnit doar asa ceva

| Yon1470 a răspuns:

Nu toate femeile frumoase sunt materialiste si curve si daca n-ai avut norocul sa spunem asa sa intalnesti vreuna, te asigur ca sunt destule. Cele care se vand pentru bani sau materialiste, asta-i singurul lucru pe care stiu sa il faca cel mai bine si anume sa desfaca picioarele, pentru ca-i lipsa mare de inteligenta in creierasul lor si nu au alta metoda de supravietuire.Caracterul unui om te face sa-ti dai seama ce fel de om este acela, n-are treaba cu frumusetea.Pentru mine, frumusețea unei femei stă și în independență, în muncă și în realizări. Sunt lucruri care nu se obțin de pe o zi pe alta, sunt lucruri care se obțin în timp, dar care, te asigur că au o valoare înzecită.Să fie mai mult decât frumoasă nu trebuie doar să treaca de la o cupă la alta, ci și de la un nivel de inteligență la altul. Aranjează-te, ai grijă de aspectul tău exterior, dar, la fel de mult, preocupă-te și de intelect. Evoluează, luptă pentru ceea ce-ți dorești și poartă frumusețea aceea de invidiat, alături de care nicio trăsătură ori formă voluptoasă nu va putea concura. Sunt si femei frumoase, dar nu au destul creieras si nu stiu sa produca, decat desfacand picioarele.In concluzie, femeile acelea sunt niste ambalaje frumos colorate si atat.De regula dupa ce le folosesti le si arunci!

| Steam321 explică (pentru Yon1470):

Tu te referi la prostitoate laalea care își deschid picioarele?

| Yon1470 a răspuns (pentru Steam321):

Ma refer la acele femei fara creier functional, usoare si un caracter de 3 lei.Frumoase,dar proaste!

| Steam321 explică (pentru Yon1470):

Și dacă slăbesc și mă metin cum ai spus tu crezi ca am șanse sa fiu cu o țipă care arata cât de cat ok

| Yon1470 a răspuns (pentru Steam321):

O sa-ti raspund cu alta ocazie!

| Petrovic a răspuns:

Eu cred că Satan și-a introdus „codița". Astfel, fetele frumoase (majoritatea lor) își fac poze toată ziua, se machiază, nu le plac lucrurile simple sau ieftine și se consideră „de gașcă".
Eu nu interzic aceasta în viața mea, dar încerc să mă feresc de ele cât pot.
Am cunoscut o elevă care nu era materialistă, dar care avea o fire mai timidă. De acea fată chiar mi-a plăcut. Și învăța și bine.

| Steam321 explică (pentru Petrovic):

De curiozitate câți ani ai sau aveți?

| Habbsha a răspuns:

Nu trebuie să fii frumoasă ca să fii materialistă... nu-i așa, Florentina?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Habbsha):

Meriti funda rolling on the floor)

| Steam321 explică (pentru anonim_4396):

Acum mă trolezi

| anonim_4396 a răspuns (pentru Steam321):

Nu am facut asa ceva, inca. Doar mi s/a parut amuzant si adevarat ce a spus octombrie despre o anumita slabanoaga buna de nimic.

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Pentru ca li se acorda prea multă atenție, simpluwinking

Întrebări similare