Sunt de acord cu @Sebastian. Am observat si eu ca majoritatea cuplurilor sunt asa.Chiar nu imi pot explica
Da' ia zi-ne si noua. Tu, din ce categorie faci partea? . din aia cu gagici frumoase?
Brad mi se pareee urat.
Se mai intimpla, dar nu e regula generala... e vorba spun eu dupa experienta pe care o am, ca nu frumusetea conteaza ci ce poti primi sentimental si sexual de la celalalt.Compatibilitatea sentimentala...si sau sexuala joaca un rol enorm.(Poate uneori si banii
Nu toata lumea vede doar exteriorul... e ca la un mar : roshu frumos pe dinafara si inauntru putred...sec,amar...
Sebastian...sunt si exceptii.de exemplu: eu si prietenul meu.Suntem amandoi frumosi... fara falsa modestie :*
Poate pentru ca se completeaza unul pe celalalt. Unul este frumos, celalalt inteligent :p
Nimeni nu ye perfect fiecare are defecte... si sa stii ca nu ye cum spui tu fetele frumoase sunt cu baieti la fel de frumosi eu cunosc o gramada de cupluri de genul asta...mai sunt si excepti cu cupluri cu fata frumoasa si baiatul mau uratel pentru ca baiatul are bani si fata nu...
Probabil, fiindca, din fercire, mai exista oameni care pun pret mai mult pe frumusetea interioara a partenerului/partenerei, care este cea mai importanta.Caci dgeaba un om arata bine din punct de vedere fizic, si are un caracter infect.La ce ajuta? la nimic. Tu ce zici? Nu am dreptate?
Poate ca femeile sunt frumoase cu gura inchisa... iar cele urate sunt mai inteligente si au un interior mai frumos:d parerea mea
Buna, pentru ca acele perechi sau unul dintre ei pune mai mult pret pe frumusetea interioara decat pe cea exterioara.Pa
Fiecare cu ce-i place.
Is de acord cu ely. poate persoanele alea "urate" sunt ft frumoase in interior si pana la urma asta conteaza cel mai mult
Te inseli. exista duzine de oameni care sunt "aproape" de perfectiune...ma refer atat fizic cat si psihic... asta ca sa-mi demonstrez modestia de care dau dovada zi de zi...) ceva stii tu acolo... ma intreb cum arata cuplul din care faci tu parte...sau vei face... cius
Eu fac parte din categ. cu fete pe aceeasi lungime de unda cu mine. de aici intelegi ce vrei. daca ma cun iti vei da seama. bravo cioko19 pentru fundita. o meriti.
Asta asa este. In majoritatea cazurilor unul dintre parteneri este cel frumos. de ce? pentru ca un baiat frumos foc va prefera o fata mai putin frumoasa din simplul motiv ca aceasta nu este atat de dorita de toti baietii pe care ii intalneste, el neavand crize de gelozie si nemaigandindu`se atat la posibilitatea ca partenera l`ar putea insela.
anonim_4396 întreabă: