Păi e simplu. Ăia şmecheri sunt mai tupeişti şi le fac să se simtă mai bine. Pe când ăştia cuminţeii n-au nici un Dumnezeu. Într-un cuvânt sunt "boring".
Baftă!
@Yuku,ei fi tu musculos dar de-ti dau o palma mai sanatoasa o sa te intrebi oare cum era daca dadeam cu pumnu. [am obs ca ai stupid, nu eu ti l-am dat] bye
L-am raportat, sper ca ai facut-o si tu.
Contrastele se atrag. Fetele cuminti prefera baietii mai rebeli pentru ca simt nevoia de protectie. Dar depinde de la fata la fata.
Despre "fetele bune, adica ma rog": Ele sunt atrase de specimele cu aceeasi nivel scazut de inteligenta ca ale lor, iar acei smecheri de cartier au cel mai compatibil nivel de inteligenta cu al lor.
Chiar nu stiu eu de ex nu-s chiar,, cuminte" da imi plac unii tip,, jmecheri "
Pentru ca cica vai draga e cu tupeu si cu brisca ca dacai dai una dupa cap suna ca un coi in caldare.Si pur si simplu fetele care se respecta niciodata nu se uita la cocalari ...si crede-ma ca sunt fete bune si care nu se uita dupa cocalari.
Nu e neaparat o regula.De exemplu,mie genu` ala de baieti imi repugna complet,adica cand vad toti baietasii aia cu frizuri asimetrice,tunsi de un frizer orb cu Parkinson in prima lui zi de munca, cu diamantu`in ureche cu ochelari de soare, de ce dracu`m`as simti atrasa de ei cand sunt niste cocalari nenorociti?
Ipoteza mea este că ele vor să se simtă protejate, sau vor să experimenteze ceva nou, pur şi simplu sunt atrase de necunoscut.
Nu era vorba de tunsori asimetrice etc (coca), era vorba doar de baieti mai rebeli
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: