anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toate fetele de peste 12 ani vor baieti de +17 ani? Majoritatea adica..am inteles ca fete sunt mai mature.dar nici chiar asa frate straight face
Cunosc o fata de 11-12 ani care vrea sa stea cu unu de 21 de ani, vi se pare normal? Adica inteleg ca baietii de 12-16 ani sunt mai imaturi,dar nu chiar toti,poate unii sunt mai bine crescuti, si se pot comporta cu fetele mult mai frumos decat o fac cei de peste 17... Uneori sunt baieti de varsta lor care chiar le plac,si se comporta frumos cu ele, dar ele tot la baietii mari. oare care ar fi motivul real thinking

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Pentru că aşa-i la modă acum, să avem prieteni cu 6, 7 ani mai mare ca noi.
Ce naiba să vrea un băiat de 21 de ani de la o fată de 12, 13 ani.

Să fim serioşi.Nu ştiu, dar după ce o să-şi bată joc de ea în ultimul hal sper să se trezească odată.

O seară plăcută.

| anonim_4396 explică (pentru Dariusuu):

Si dupa, se plang ca vaii TOTI BAIETII VOR DOAR SEX oh go on Tipic.

| HueyFreeman a răspuns:

Superficialitate si imaturitate pura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Varsta iti permite oricand sa fii un om prost. Deci terminati cu fete mature si baieti maturi la 12 - 17 ani.
Da, am vazut si eu iubire d-asta de zici ca-i incest intre tata si fiica sau. Poate sa fie si diferenta si de 4 epoci, dar nu dobandesti nimic cu asa ceva. Totul se incheie cu behaiturile proastelor de 11 ani, cum ca au oferit dragoste adevarata si invers cum ca a fost pe profit.
Nu vad rostul unei chestii de genul. E retarda.

| Foxyyyy a răspuns:

Si care-i problema, cu ce te afecteaza pe tine viata lor? Fiecare are dreptul sa aleaga cu ce persoane sa fie.

| Alcyon a răspuns (pentru Foxyyyy):

Probabil se oftica, ca nu-l baga fetele in seama happy

| AndyLavy a răspuns:

Vor bani..masina etc.iar baietii de 12, 13 14 ani nu prea au asa ceva. Astia mai mari sunt mai smecherasi... exact ceea ce cauta ele. Sunt proaste intr-un cuvant.

| Ioana857 a răspuns:

Fetele mici vor aventuri.Vor sa incerce ceva nou.De asta se baga pe astia de 21 de ani.Eu am 12 ani, dar ma limitez la iubitul meu de 13.