| Ritska a întrebat:

De ce toate fetele din liceu, ma refer la cele din clasa 9-10 in sus, se uita doar la baieti mai mari si nu acorda importanta si celor mai mici sa zicem, din clasele 8-9? Am cam observat ca toate trateaza cu superioritate pe cei mai mici cu 1-2 ani ca ele. Daca vreau sa incerc "sa ma bag in seama" cu o tipa mai mare am sanse la ea? Sau ma va trata cum cred ca se va intampla, ideea e ca nu am avut nici un fel de contact cu ea pana acum.

9 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

Hey nu ai sanse si daca era de varsta ta sansele erau destul de redusehappy dc nu te uiti si tu dupa fete mai mici ca tine de ex 7-8 daca tu esti pe a 9tongue

| BlueLine a răspuns:

Nu se uita. Se cred prea mature pentru unul mai mic. Ele vor ceva mare intelegi tu. Asa ca ignorale si-o iau de la aia mari happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe masura ce trece timpul unele persoane se uratesc, iar altele devin mult mai frumoase

Răspuns utilizator avertizat
| PsyhoWoman a răspuns:

N-ai sanse happy nicio fata [mai sunt ceva retards ] big grin nu se uita la baieti mai mici ca ea.din punct de vedere biologic fata imbatraneste mai repede si mai vizibil decat barbatul astfel ca se recomanda 3-4-5 ani intre ei happy. ar fi foarte penal ca o fata sa se uite dupa baieti mai mici

| PsyhoWoman a răspuns:

Tu altceva in afara de sorry si okey mai stii laughing? asta 1 si 2 i-am dat parerea mea clar happy? sper sa-l ajute! de te trebuie tu sa comentezi?

| PsyhoWoman a răspuns:

Ahasmug tocmai prin faptul ca ai zis [uite fara sorry] de fapt ai folosit sorrywinking! laughing n-ai jignit pe nimeni draga laughing))! si mda. poate tu esti retardul :d

| costellodonatz a răspuns:

Pentru ca niciun om normal la cap n-ar alege o dacie in detrimentul uneia straine. Asa sunt si femeile. Le place sa fie conduse, sa aiba langa ele un barbat matur, puternic, stapan pe situatie, un fel de caudillo (termenul era folosit in America Latina pentru a defini expresia lider militar), un barbat cu 2-3 ani mai mare decat ele. Sunt, ce-i drept, si femei care accepta un barbat mai mic decat ele, dar acelea sunt genul de femei materialiste (avem destule exemple in istoria romaneasca). Mai e si o a 3-a categorie: femei care accepta un barbat mai tanar pentru faptul ca acesta este un mascul feroce ce face valva printre duduile din jurul sau.

| loryiii a răspuns:

Mai ai sanse. Dar mai intai trebuie sa afli ce fel de caracter are fata. incearca sa intri in grupul ei de prieteni sau ceva de genul. Daca nu risti sa-si bata joc de tine. 2 variante sunt isi bate joc de tine sau chiar te va placea.